Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ФРУКТИ І ГОРІХИ, шкірки і кірки цитрусових / динь

ЖИВІ ТВАРИНИ

0101 коні, віслюки, мули і лошаки живі

0102 велика рогата худоба

0103 свині живі

0104 вівці і кози живі

0105 кури, качки, гуси, індики живі

0106 тварини живі, інші, не зазначені

 

02 М'ясО та харчові м'ясні субпродукти

0201 М'ясо великої рогатої худоби, свіже або охолоджене

0202 М'ясо великої рогатої худоби, заморожене

0203 М'ясо свиней (свинина), свіже, охолоджене або заморожене

0204 М'ясо овець або кіз, свіже, охолоджене або заморожене

0205 М'ясо коней, ослів, мулів, лошаків

0206 Субпродукти великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней і т.д.

0207 М'ясо та субпродукти свійської птиці, свіже, охолоджене або заморожене

0208 М'ясо та харчові субпродукти інші, свіжі, охолоджені або заморожені

0209 свиний жир і жир свійської птиці, свіжий , заморожений, солоний, сушений

0210 М'ясо та субпродукти солені, сушені тощо, м’ясне борошно

Риба та ракоподібні

0301 риба жива

0302 риба свіжа або охолоджена (Не філе або інше м'ясо риби)

0303 Риба морожена (не філе риби або м'ясо риби)

0304 Рибне філе та інше м'ясо риби, свіже, охолоджене або заморожене

0305 риба сушена, солона і т.д., копчена і т.д., рибне борошно

0306 ракоподібні, живі, свіжі і т.д., і приготовані т.д.

0307 молюски та водяні безхребетні інші, живі і т.д.

 

Молочні продукти, яйця, мед, інші молочні ТОВАРИ

0401 Молоко та вершки, що не згущені або підсолоджені

0402 Молоко та вершки, згущені або підсолоджені

0403 пахта, йогурт, кефір і т.д., ароматизовані і т.д. або не ароматизовані

0404 сироватка і кисломолочні продукти інші, ароматизовані і т.д., або не ароматизовані

0405 Вершкове масло та інші жири і масла, отримані з молока

0406 Сири і творог

0407 пташині яйця, в шкаралупі, свіжі, консервовані або варені

0408 пташині яйця без шкаралупи і жовтки, свіжі, сухі, і т.д.

0409 мед, натуральний

0410 харчові продукти тваринного походження, інші

 

Продукти тваринного походження

0501 людське волосся, необроблені та відходи людського волосся

0502 щетина свиней і т.д., хутро борсуків і т.д., відходи і т.д.

0503 кінський волос і відходи

0504 кишки тварин, міхури, шлунки та інші нутрощі

0505 пір’я птахів та інші покрівні частини пернатих

0506 кістки і рога, необроблені і т.д., тваринні порошки і відходи

0507 слонова кістка, панцирі черепах, вус китовий, роги і т.д.

0508 корали, раковини молюсків і т.д. необроблені, порошки та відходи з них

0509 губки натуральні тваринного походження

0510 амбра, боброва струмінь і т.д., залози і т.д. для аптеки

0511 продукти тваринного походження інші, мертві тварини, неїстівні і т.д.

 

Живі дерева та інші рослини

0601 цибулини, бульби і т.д., цикорій рослини та корені іншому місці не зазначені

0602 живі рослини інші, живці і т.д., міцелій гриба

0603 зрізані квіти і бутони на букети і т.д., підготовлені

0604 листя, трави і т.д. для букетів і т.д., підготовлені

 

Овочі

0701 картопля (крім солодкої картоплі), свіжа або охолоджена

0702 томати свіжі або охолоджені

0703 цибуля, цибуля-шалот, часник, цибуля-порей і т.д., свіжі, заморожені або охолоджені

0704 капуста, цвітна капуста, інші види капусти і т.д., свіжі або охолоджені

0705 салат і цикорій, свіжі або охолоджені

0706 морква, ріпа й інші коренеплоди, свіжі, заморожені або охолоджені

0707 огірки та корнішони, свіжі або охолоджені

0708 бобові овочі, лущені або ні, свіжі, заморожені або охолоджені

0709 овочі інші, свіжі або охолоджені

0710 овочі (сирі або зварені на пару і т.д.), заморожені

0711 Овочі, що тимчасово зберігаються, не зараз їстівні

0712 Овочі сушені, цілі, нарізані і т.д., без додавання спецій

0713 бобові овочі, сушені

0714 маніока маранта і т.д. свіжі або сухі: саго серцевина

ФРУКТИ І ГОРІХИ, шкірки і кірки цитрусових / динь

0801 кокоси, бразильські горіхи і горіхи кеш'ю, свіжі або сухі

0802 горіхи інші, свіжі або сушені

0803 банани, свіжі або сушені

0804 інжир, ананаси, авокадо і т.д., свіжі або сушені

0805 цитрусові, свіжі або сушені

0806 виноград, свіжі або сушені

0807 дині та папайя, свіжі

0808 яблука, груші та айва, свіжі

0809 абрикоси, вишня, персики, сливи та терен, свіжі

0810 фрукти інші, свіжі

0811 фрукти та горіхи (сирі або приготовані на пару і т.д.), заморожені

0812 фруктові та горіхи,що тимчасово зберігаються, не зараз їстівні

0813 фруктові сушені інші, суміші горіхів або сушених фруктів

0814 кірки, цитрусові або дині, свіжі, заморожені, сушені

 


Читайте також:

  1. Хвороби і пошкодження цитрусових плодів




Переглядів: 329

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Методика проектування типових пристроїв | Кава, чай, мате і спеції

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.