Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Кафедра епізоотології та інфекційних хвороб тварин

Спеціальність: 8.11010102 "Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва"

1. Ветеринарно-санітарний стан цехів: передзабійного утримання, забою, первин-ної обробки тварин, виробництва молока та молочних продуктів;

2. Санітарно-мікробіологічний контроль виробництва м’ясо-молочної продукції;

3. Контроль якості дезінфекції приміщень, обладнання по переробці молока та м’яса;

4. Особливості ветеринарних заходів при імпорті (експорті) продукції, сировини тваринного походження;

5. Забезпечення ветеринарно-санітарної безпеки при веденні міжнародної торгівлі продукцією тваринного походження;

6. Система менеджменту безпечності харчової продукції на основі міжнародних стандартів;

7. Особливості управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародних стандартів;

8. Вплив мікотоксинів корму на якість молока, м’яса та м'ясо-молочної продукції.

 


Читайте також:

  1. VI. Рекомендації щодо безпечного використання сільськогосподарської техніки при виконанні основних технологічних операцій у тваринництві
  2. Абетка елементів поведінки тварини
  3. Автоімунні хвороби
  4. Адаптація тварин у промислових комплексах
  5. АДЕНОВІРУСНА ХВОРОБА
  6. Аналіз виробництва продукції тваринництва.
  7. Аналіз собівартості продукції тваринництва.
  8. Анамнез хвороби
  9. Антропогенез – процес виділення людини з тваринного святу, олюднення мавпи під впливом суспільної практики.
  10. Антропогенез – процес виділення людини з тваринного святу, олюднення мавпи під впливом суспільної практики.
  11. Аутосомно-рецесивні хвороби
  12. Базовая кафедра государственного и муниципального управления




Переглядів: 348

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Кафедра хірургії і акушерства сільськогосподарських тварин | Спеціальність: 8.11010101 «Ветеринарна медицина» (за видами)

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.