Метою виконання курсової роботи з дисципліни "Організація ресторанного господарства" є: формування компетенцій щодо раціональної організації виробництва продукції та обслуговування у закладах ресторанного господарства.
· систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань та практичних умінь з питань організації процесів виробництва та обслуговування у закладах ресторанного господарства;
· розвиток навичок самостійної творчої роботи зі спеціальною літературою та джерелами первинної інформації в процесі виконання науково-теоретичних досліджень;
· набуття компетенцій щодо узагальнення та всебічного аналізу, самостійного формулювання та обґрунтовування висновків, пропозицій з метою удосконалення процесів виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства;
· визначення рівня сформованості професійних компетенцій та підготовленості студента до самостійної роботи в умовах економіки постіндустріального суспільства.