Галузева структура господарства
Галузі, продукція, культури
| 200__р.
| 200__р.
| тис. грн.
| %
| тис. грн.
| %
| Зернові культури
|
|
|
|
| Льон-довгунець (треста)
|
|
|
|
| Цукрові буряки
|
|
|
|
| Овочі відкритого ґрунту
|
|
|
|
| Картопля
|
|
|
|
| Фрукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Інша продукція рослинництва
|
|
|
|
| Рослинництво – всього
| | | | | М'ясо: ВРХ
|
|
|
|
| свиней
|
|
|
|
| овець
|
|
|
|
| птиці
|
|
|
|
| Продаж на племінні цілі: ВРХ
|
|
|
|
| свиней
|
|
|
|
| овець
|
|
|
|
| птиці: дорослої
|
|
|
|
| молодняка
|
|
|
|
| Молоко
|
|
|
|
| Вовна
|
|
|
|
| Яйця
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Інша продукція тваринництва
|
|
|
|
| Тваринництво – всього
| | | | | Промислова продукція
| | | | | Інша реалізація, роботи та послуги
| | | | | Всього продукції
| |
| |
| Методичні поради. Вихідні дані для заповнення таблиці беруть із форми 7 АПК спеціалізованих форм бухгалтерської звітності.
Коефіцієнт спеціалізації визначається за формулою :
Кс = 100 : (Σ пв (2Ni – 1 )),
де Σ пв – сума питомої ваги товарної продукції окремих галузей;
Ni – порядковий номер товарної продукції по питомій вазі.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|