Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Плоди великі, массою 35-40г, обернено яйцеподібної форми, червоно-фіолетові.

Сорти груші

Виконав: Кулик Василь

 

Гере Жиффар :

Плоди від нижче середнього до середнього розміру, массою до 100г. довгастогрушоподібної форми, зеленкувато-жовті з сірими крапочками і червонуватим рум’янцем. На дереві тримаються міцно, зв’язуються пучками по 2-6 мм. Шкірка в період знімальної стиглості плодів духм’яна, ніжна, тоненька, зеленувата, з жовтуватим відтінком, при достиганні жовть зелена. М’якоть слабодухм’яна, біла, ніжна.

 

Вільямс :

Плоди вище середнього розміру, массою 150 г, довгастогрушоподібної формиЮ, голобкувата. Шкірка духм’яна, тоненька, світло-лимонно-жовта з дрібними сірими крапочками, м’якоть жовтувато-біла, ніжна, винносолодка, з мускатним ароматом, відмінного десертного смаку.

 

 

Улюбленна Клана:

Плоди вищесереднього розміру, на молодих деревах більші, массою 180-230 г, широкогрушоподібної форми. Шкірка гладенька, жовтувато-зелена, при повному достиганні жовта з густим яскравим рум’янцем на сонячному боці. М’якоть біла, ніжна, соковита, солодка, з легким ароматом.

 

 

Боре Боск :

Плоди великіЮ, массою 220г, видовжено-пляшкоподібної форми. Шкірка тонка, світло-коричнево-золотиста, із слабким рум’янцем на сонячному боці. М’якоть біла або з невеликою жовтизною, ніжна, дуже соковита, солодка, високих смакових якостей. Плоди не уражаються паршею.

 

 

Десертна :

Осінній сорт. Плоди великі, середньою масою 250г, рівні за розміром, короткогрушоподібні. Поверхня злегка горбкувата. Шкірка тонка, гладенька, суха, золотисто-жовта з легким рожевим рум’янцем. М’якоть крешова, соковита, кислосолодка, високих смакових якостей.

 

Таврійська :

Осінній сорт. Плоди великі, одинакові за розміром, середньою массою 240 г, овально-конічні, яйцеподібні або широко нічні. Поверхня злегка горбкувата. Основне забарвлення в період знімальної стиглості яскраво-жовте, покривне на окремих плодах з легким рожевим рум’янцем. М’якоть кремова, соковита, без грануляцій, кисло-солодка, дуже добрих смакових якостей.

 

Жозефіна Махельнська:

Зимовий сорт. Плоди від дрібних до середніх розмірів, массою 90-110г, на деревах сцепленах на айві, великі (150-200г), широкотуноконічної, або кубоподібної форми. Шкірка тонка, гладенька, під час знімання блискуча, світло-сонячному, в період достигання - солом’яного або золотисто-жовта, інколи на сонячному боці з легким рум’янцем.

 

 

Ганна Шпет:

Пізній сорт. Плоди великі, середня масса 45г, овальної форми або яйцеподібної форми. Шкурочка тоненька, достатньо щільна, легко знімається, вкрита густим восковим сизим нальотом, червоно-фіолетова з численними сірими крапочками. М’якоть зелено-жовта, щільна, соковита, солодка, високих смакових якостей. Плоди достигають у вересні. Плодоношення регулярне і рясне.

 

Ренклод Альтана:

Плоди великі, середня маса 40г, округлі, злегка приплюснуті. Шкурочка тоненька, щільна, легко знімається, вкрита густим білим восковим нальотом. Основне забарвлення жовто-зелене. М’якоть жовта, щільна, дуже соковита, солодка, доброго смаку. Плоди спілі у середині Серпня.

 

 

Стенлей:

Плоди великі, массою 35-40г, обернено яйцеподібної форми, червоно-фіолетові.

Шкурочка щільна, тонка. М’якоть жовта, щільна, приємна на смак. Кісточка відділяється. Плоди споживають у свіжому вигляді, а також використовують для консервування і виготовлення чорносливу. Достигає у Серпні.

 

 

Угорка ажанська :

Середньостиглий сорт. Дерево середнього розміру. Плоди середніх розмірів, видовжено-списо-подібної форми. Шкірочка щільна, тонка, рожео-червона, з сизим восковим нальотом, легко знімається. М’якоть щільна, соковита, жовта, солодка, дуже приємна на смак. Використовують у свіжому вигляді і для консервування.




Переглядів: 413

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Види суперечок за формою.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.