Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Після вивчення дисципліни “Економічний аналіз діяльності підприємства” студент виконує контрольну роботу, що містить два теоретичні питання і задачі. Номери питань і задач студент вибирає за останньою цифрою своєї залікової книжки.

Теоретичні питання призначене для викладу засвоєного теоретичного матеріалу; практичні завдання – дозволяють студентам проаналізувати виробничу програму, використання матеріальних ресурсів, собівартість продукції, трудові ресурси, основні засоби та визначити та оцінити аналітичні фінансові коефіцієнти за даними статей балансу.

 

ВАРІАНТ І

1. Економічний аналіз як наука, його принципи та зв’язок з іншими науками.

2. Аналіз асортименту, структури та якості продукції харчового підприємства.

3. Задачі

ВАРІАНТ ІІ

1. Класифікація видів економічного аналізу.

2.Основи методики аналізу технічного рівня виробництва та праці.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ ІІІ

1. Інформаційна база аналізу господарської діяльності, її види та методи оброблення.

2. Аналіз наявності, складу, руху та стану основних засобів.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ IV

1. Особливості організації поточного та оперативного економічного аналізу.

2. Аналіз собівартості продукції за економічними елементами.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ V

1. Порівняння балансового та сальдового методів у економічному аналізі (навести приклади)

2. Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ VI

1. Застосування в аналізі господарської діяльності економічно-математичних методів.

2. Аналіз трудових ресурсів підприємства та оплати праці.

3. Задачі

ВАРІАНТ VII

1. Роль техніко-економічного аналізу в управлінні підприємством.

2. Аналіз рівня сировинного та матеріально-технічного забезпечення підприємства.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ VIII

1. Використання в аналізі господарської діяльності статистичних методів і категорій.

2. Завдання і джерела аналізу випуску та реалізації продукції харчового підприємства.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ IX

1. Організація внутрішнього економічного аналізу на підприємстві.

2. Аналіз маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості.

3. Задачі

 

ВАРІАНТ X

1. Методичні прийоми факторного аналізу.

2. Аналіз використання фонду робочого часу.

3. Задачі

 

 




Переглядів: 295

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ПИТАННЯ ДО ІСПИТУ | Задача 1.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.