Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Недоліки, які можуть виникнути при приготуванні заварного тіста.

Види браку Причини виникнення
Заварний напівфабрикат має недостатній під’йом   Заварний напівфабрикат розпливчастий     Заварний напівфабрикат об'ємний, але з розривами на поверхні Вироби припекло до кондитерського листа Заварний напівфабрикат осів при випічці Борошно з невеликим вмістом клейковини; рідка або дуже густа консистенція тіста; низька температура випічки Рідка консистенція тіста; недостатньо заварена борошно; мало солі; кондитерські листи сильно змащені жиром Висока температура випічки Кондитерські листи не змащені жиром Рідка консистенція тіста; зарано знизили температуру випічки

 

Схема приготування виробів з листкового прісного тіста.

 




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Види браку бісквітного напівфабрикату. | Недоліки, які можуть виникнути при приготуванні листкового прісного.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.