Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ЛІТЕРАТУРА

1.Господарський кодекс України.// Збірник систематизованого законодавства / випуск 12. Бізнес−2003.

2. Положення про порядок здійснення аналізу фінансового стану підприємств, що підлягають приватизації: Затверджено наказом Міністерства фінансів України та Фонду державного майна України від 26 січня 2001р. №49/121 // Державний інформаційний бюлетень про приватизацію. − 2001. − № 4. − С. 16-22.

3. Інструкція зі статистики заробітної плати: Затверджено наказом Державного комітету статистики України від 13 січня 2004р. № 5 // Все про бухгалтерський облік. − 2004. −№ 13.

4. Інструкція зі статистики чисельності працівників, зайнятих у на­родному господарстві України: Затверджено наказом Міністерства статистики України від 07 липня 1995р. № 171 за погодженням з Мінекономіки України, Мінпраці України, Мінфіном України// Галицькі контракти. − 1997. − № 2. − с. 46-53.

5. Методичні рекомендації до написання математичної частини дипломного проекту для студентів спец. 7.050201 «Менеджмент організацій» напряму «Менеджмент»/ укладач І.В.Федулова – К.: НУХТ, 2006. - 22с.

6. Методичні рекомендації з формування собівартості (робіт, послуг) (наказ Державного комітету промислової політики України від 2 лютого 2001 року № 47)// www. expertsoft. com. ua.

7. Методичнірекомендації з формування собівартості проектних робіт з урахуванням вимог положень (стандартів) бухгалтерського обліку (Наказ Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 29 березня 2002року №64).// www. expertsoft. com. ua.

8. Методичні рекомендації з формування собівартості продукції (робіт, послуг у хлібопекарській промисловості затверджені наказом Державного департаменту продовольства від 20.04.2004р. №14

9. Методичнірекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, затверджені Міністерством аграрної політики 01.09.2003 р.

10. Методичні рекомендації з питань планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) у цукровій промисловості, затверджені наказом Державного департаменту продовольства від 04.02.20034р №3.

11. Методичні рекомендації з питань планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) в кондитерській та харчоконцентратній промисловості, затверджені наказом Державного департаменту продовольства у 2005 р.

12. Андрушків Б.М., Кузьмін О.Є. Основи менеджменту. − Львів: Світ, 1995. − 230 с.

13. Василенко В.О. Стратегічне управління. – К.: МАУП, 2004. − 320 с.

14. Васильков В.Г. Організація виробництва: Навч. посіб. − К.: КНЕУ, 2003. − 524 с.

15.Економіка підприємства: Підручник/За заг. ред. С.Ф. Покропивного. −2-ге вид., перероб. та доп. − К.: КНЕУ, 2001. − 528 с.

16. Єгупов Ю.А. Організація виробництва на промисловому підприємстві. – К.: Центр навчальної літератури, 2005. – 488 с.

17. Іванова В.В. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. − К.: Центр навч. літ.-ри, 2006. − 472 с.

18. Колот А.М. Мотивація персоналу: Підручник. − К.: КНЕУ, 2002. − 6337 с.

19. Котлер Ф. Маркетинг менеджмент. Анализ, планирование, внедрение, контроль. 9-е издание. − СПб: Питер Ком., 1998. − 896 с.

20. Кузьмін О.Є., Мельник О.Г. Основи менеджменту: Підручник. − К.: Академвидав, 2003. − 416 с.

21. Мостенська Т.Л., Новак В.О., Луцький М.Г., Міненко М.А. Менеджмент: Підручник. ─ К.: Сузір’я, 2007. − 692 с.

22. Мостенська Т.Л. Основи маркетингу: Навч. посіб. − К.: Кондор, 2005. − 240 с.

23. Нємцов В.Д., Довгань Л.Є. Стратегічний менеджмент. − К.: ТОВ «УВПК2 Екс об», 2002. − 560 с.

24. Новак В.О. Основи теорії управління: Навчальний посібник. − К.: НАУ, 2001 − 236 с.

25.Організація виробництва: Навч. Посіб. / В.О.Онищенко, О.В. Редкін, А.С. Старовірець, В.Я.Чеганова. − К.: Лібра, 2005. − 336 с.

26. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб.— 2-е вид. — К.: Каравела, 2005.− 312 с.

27. Шершньова З.Є., Оборська С.В. Стратегічне управління. −К.: КНЕУ, 1999.

28. Швайка Л.А. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. — Л.: Новий світ, –2000, (2003).− 286 с.

29. Цал-Цалко Ю.С. Витрати підприємства: Навч. посібник. − К.: ЦУЛ, 2002. − 656 с.

30. Цимбалюк Л.Г., Скригун Н.П. Управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Наук. Метод. Посібник. − К.: Видавничий дім «Корпорація», 2006 − 154 с.

31. Чернелевський Л.М., Михайленко О.В. Техніко-економічний аналіз господарської діяльності підприємств харчової промисловості. − К.: НУХТ, 2001. − 304 с.


Навчальне видання

 

 




Переглядів: 317

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Список використаної літератури | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.