МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ЛІТЕРАТУРА1.Господарський кодекс України.// Збірник систематизованого законодавства / випуск 12. Бізнес−2003. 2. Положення про порядок здійснення аналізу фінансового стану підприємств, що підлягають приватизації: Затверджено наказом Міністерства фінансів України та Фонду державного майна України від 26 січня 2001р. №49/121 // Державний інформаційний бюлетень про приватизацію. − 2001. − № 4. − С. 16-22. 3. Інструкція зі статистики заробітної плати: Затверджено наказом Державного комітету статистики України від 13 січня 2004р. № 5 // Все про бухгалтерський облік. − 2004. −№ 13. 4. Інструкція зі статистики чисельності працівників, зайнятих у народному господарстві України: Затверджено наказом Міністерства статистики України від 07 липня 1995р. № 171 за погодженням з Мінекономіки України, Мінпраці України, Мінфіном України// Галицькі контракти. − 1997. − № 2. − с. 46-53. 5. Методичні рекомендації до написання математичної частини дипломного проекту для студентів спец. 7.050201 «Менеджмент організацій» напряму «Менеджмент»/ укладач І.В.Федулова – К.: НУХТ, 2006. - 22с. 6. Методичні рекомендації з формування собівартості (робіт, послуг) (наказ Державного комітету промислової політики України від 2 лютого 2001 року № 47)// www. expertsoft. com. ua. 7. Методичнірекомендації з формування собівартості проектних робіт з урахуванням вимог положень (стандартів) бухгалтерського обліку (Наказ Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 29 березня 2002року №64).// www. expertsoft. com. ua. 8. Методичні рекомендації з формування собівартості продукції (робіт, послуг у хлібопекарській промисловості затверджені наказом Державного департаменту продовольства від 20.04.2004р. №14 9. Методичнірекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, затверджені Міністерством аграрної політики 01.09.2003 р. 10. Методичні рекомендації з питань планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) у цукровій промисловості, затверджені наказом Державного департаменту продовольства від 04.02.20034р №3. 11. Методичні рекомендації з питань планування, обліку і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) в кондитерській та харчоконцентратній промисловості, затверджені наказом Державного департаменту продовольства у 2005 р. 12. Андрушків Б.М., Кузьмін О.Є. Основи менеджменту. − Львів: Світ, 1995. − 230 с. 13. Василенко В.О. Стратегічне управління. – К.: МАУП, 2004. − 320 с. 14. Васильков В.Г. Організація виробництва: Навч. посіб. − К.: КНЕУ, 2003. − 524 с. 15.Економіка підприємства: Підручник/За заг. ред. С.Ф. Покропивного. −2-ге вид., перероб. та доп. − К.: КНЕУ, 2001. − 528 с. 16. Єгупов Ю.А. Організація виробництва на промисловому підприємстві. – К.: Центр навчальної літератури, 2005. – 488 с. 17. Іванова В.В. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. − К.: Центр навч. літ.-ри, 2006. − 472 с. 18. Колот А.М. Мотивація персоналу: Підручник. − К.: КНЕУ, 2002. − 6337 с. 19. Котлер Ф. Маркетинг менеджмент. Анализ, планирование, внедрение, контроль. 9-е издание. − СПб: Питер Ком., 1998. − 896 с. 20. Кузьмін О.Є., Мельник О.Г. Основи менеджменту: Підручник. − К.: Академвидав, 2003. − 416 с. 21. Мостенська Т.Л., Новак В.О., Луцький М.Г., Міненко М.А. Менеджмент: Підручник. ─ К.: Сузір’я, 2007. − 692 с. 22. Мостенська Т.Л. Основи маркетингу: Навч. посіб. − К.: Кондор, 2005. − 240 с. 23. Нємцов В.Д., Довгань Л.Є. Стратегічний менеджмент. − К.: ТОВ «УВПК2 Екс об», 2002. − 560 с. 24. Новак В.О. Основи теорії управління: Навчальний посібник. − К.: НАУ, 2001 − 236 с. 25.Організація виробництва: Навч. Посіб. / В.О.Онищенко, О.В. Редкін, А.С. Старовірець, В.Я.Чеганова. − К.: Лібра, 2005. − 336 с. 26. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб.— 2-е вид. — К.: Каравела, 2005.− 312 с. 27. Шершньова З.Є., Оборська С.В. Стратегічне управління. −К.: КНЕУ, 1999. 28. Швайка Л.А. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. — Л.: Новий світ, –2000, (2003).− 286 с. 29. Цал-Цалко Ю.С. Витрати підприємства: Навч. посібник. − К.: ЦУЛ, 2002. − 656 с. 30. Цимбалюк Л.Г., Скригун Н.П. Управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Наук. Метод. Посібник. − К.: Видавничий дім «Корпорація», 2006 − 154 с. 31. Чернелевський Л.М., Михайленко О.В. Техніко-економічний аналіз господарської діяльності підприємств харчової промисловості. − К.: НУХТ, 2001. − 304 с. Навчальне видання
|
||||||||
|