Стандартизація
1. Теоретична база стандартизації. Вимоги до рядів переважних чисел.
2. Основні напрями стандартизації.
3. Об'єкти стандартизації.
4. Види стандартів.
5. Структури , що утворюють систему органів и служб
стандартизації.
6. Ідентифікація продукції, методи.
7. Міжнародна, регіональна, національна стандартизація.
8. Штрихове кодування, види штрих-кодів.
9. Державна система стандартизації (ДСС), мета, завдання.
10. Методи стандартизації. Уніфікація, агрегатування, типізація.
Контроль
1. Система технічного контролю, мета, завдання.
2. Види технічного контролю (статистичний, вхідний) основні
положення.
3. Контроль якості класифікація видів.
4. Класифікація показників якості промислової продукції.
5. Міжнародні стандарти ISO серії 9000.
6. Кваліметрія, визначення, цілі.
7. Статистичний контроль якості продукції.
8. Етапи формування якості продукції.
9. Закони розподілу. Графічне представлення даних при контролі
якості.
10. Контрольні карти регулювання технологічного процесу.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|