МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Органолептичний контроль якості та порядок його здійснення.Тема 4.2. Практична кваліметрія в ресторанному господарстві. План
1. Методи визначення показників якості продукції ресторанного господарства. 2. Арбітражні та експрес-методи визначення фальсифікації продукції ресторанного господарства. 3. Органолептичний контроль якості та порядок його здійснення. 4. Удосконалення методів об’єктивного вимірювання якості продукції та послуг ресторанного господарства.
Рекомендована література:Основна: 3,4,5,8,9,16,17,21,22 Додаткова: 2,6,9,10,13,14,16,17,19,21 Міні – лексикон:методи досліджень, методи: хімічні, фізико-хімічні, технологічні, біологічні та біохімічні методи, органолептичний контроль, бракеражна комісія. 1. Методи визначення показників якості продукції
2. Арбітражні та експрес-методи визначення фальсифікації продукції ресторанного господарства.
Органолептичний контроль якості та порядок його здійснення.
4. Удосконалення методів об’єктивного вимірювання якості продукції ресторанного господарства.
Контрольні запитання
1. Назвіть основні методи контролю якості продукції ресторанного господарства. 2. Назвіть вимірювальні методи визначення якості продукції ресторанного господарства. 3. Назвіть експрес-методи та арбітражні методи контролю якості продукції ресторанного господарства. 4. У чому полягає сутність органолептичного методу оцінки якості продукції ресторанного господарства? 5. Охарактеризуйте шкали органолептичної оцінки якості продукції ресторанного господарства. 6. Що таке експертний метод визначення якості продукції ресторанного господарства? 7. Що таке соціологічний метод оцінки якості продукції ресторанного господарства? 8. Яким є порядок бракеражу напівфабрикатів та готової продукції? 9. Які Ви знаєте методи виявлення фальсифікації харчових продуктів? 10. У чому полягає суть диференційного методу оцінки якості продукції? Переглядів: 1683 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|