Функції
| Напрямки аналізу
|
1. Маркетинг
| 1. Система формування кліентури в організації.
2 Цінова політика і її ефективність.
3. Діяльність по просуненню товарної продукції.
4. Персонал і діяльність по торгівлі і збуту, рівень і організація.
5. Маркетингові дослідження, їх проведення і значення.
6. Використання торгового і маркетингового менеджменту.
|
2. Фінанси (гроші і бухгалтерський облік)
| 1. Капіталізіція.
2. Залежність від зайомних коштів.
3. Рентабельність.
4. Система контролю
5. Фінансовий менеджмент.
|
3. Виробництво (операції і продукція)
| 1.Якість споруд і обладнання. приміщень.
3. Методи виробництва.
4. Технологія виробництва.
5. Складське господарство.
6. Дослідження і розробки.
|
4. Організація
| 1. Комунікаційний процес.
2. Організаційна структура.
3. Норми , правила, процедури.
4. Росподіл прав і відповідальності.
5. Ієрархія підлеглості.
|
5. Людські ресурси.
| 1. Взаємодія менеджерів і робочих.
2. Найм, навчання і просунення кадрів.
3. Рівень кваліфікації персоналу.
4. Оцінка результатів праці і стимулювання.
5. Створення і підтримка взаємостосунків між працівниками.
|
6. Культура організації.
| 1. Система кар.єри.
3. Звичаї, моральний клімат, традиції.
4. Імідж організації.
5. Ставлення персоналу до організації.
|