МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||
ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ1. Комплект секційно-модульного обладнання. 2. Комплект секційно-модульного обладнання з функціональними місткостями. 3. Котли харчоварочні КПЕ-100, КПЕ-60. 4. Кип`ятильники КНЕ-25М, КНЕ-50М, КНЕ-100. 5. Водонагрівач НЕ-1В. 6. Фритюрниця Ф-11. 7. Плити ЕПМ-3М, ЕП-7, ПГС-2МА. 8. Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні харчоварочні котли” 9. Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні сковороди і фритюрниці”. 10.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Жарочні і пекарні шафи”. 11.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Дослідження переваг двостороннього жаріння м’яса під осьовим тиском”. 12.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Варочні апарати”. 13.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Кип`ятильники і водонагрівачі”. 14.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні плити”. 15.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Апарати з нетрадиційними способами теплової обробки продуктів”. 16.Марміти МСЕСМ-55К, МСЕ- 1,12. 17.Термостат ЛСБ-6М. 18.Стенд “Електричні харчоварочні котли”(ауд. 234). 19.Стенд “Жарочні шафи. Пароконвектомати”(ауд. 234). 20.Стенд “Електричні сковороди і фритюрниці”(ауд. 234). 21.Стенд “Електричні плити”(ауд. 234). 22.Стенд “Газова плита ПГС-2МА”(ауд. 234). 23.Стенд “Секційно-модульне обладнання” (ауд.234). 24.Стенд “Кавоварки”(ауд. 235). 25.Стенд “Пароварочні апарати”(ауд. 235). 26.Стенд “Секційно-модульне обладнання з функціональними місткостями”(ауд. 235). 27.Стенд “Електричні кип`ятильники і водонагрівачі”(ауд. 235). 28.Слайдоскоп. 29.Слайди за кожною темою. 30.Телевізор. 31.Відеомагнітофон. 32.Відеофільми до лабораторних робіт “Жарочні і пекарні шафи”, “Секційно-модульне обладнання”, “Сучасне обладнання для теплової обробки харчових продуктів”.
ТАБЛИЦЯ 3.8. ЗАСОБИ З ПРОВЕДЕННЯ ПОТОЧНОГО Переглядів: 158 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|