Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Література

1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С.218-258.

2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 236-262, 282-310.

3. Дейниченко Г.В., Єфімова В.О., Постанов Г.М. Обладнання підприємств харчування: Довідник. В 3-х ч. Ч. 2. – Харків: ДП Редакція “Мир Техники и Технологий”, 2003. – С. 11-22.

Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи

1. Назвіть основні вузли електричного харчоварочного котла.

2. У чому складаються конструктивні відмінності харчоварочних котлів від автоклавів?

3. У чому полягають відмінності харчоварочних котлів з безпосереднім і непрямим обігрівом?

4. Намалюйте принципову конструктивну схему електричного котла з непрямим обігрівом.

5. Які функції подвійного запобіжного клапана?

6. Як проводиться заливання води в парогенератор харчоварочних котлів ?

7. Укажіть, де знаходиться важіль підриву вакуумного клапана, яка його функція?

8. Як установлюється необхідний рівень води в парогенераторі харчоварочного котла?

9. На яких котлах установлюється клапан-турбінка?

10. Яке призначення має електроконтактний манометр?

11. Які особливості будови мають перекидні харчоварочні котли?

12. Для чого потрібна продувка харчоварочних котлів з непрямим обігрівом?

13. Як буде працювати харчоварочний котел, якщо рівень води в пароводяній сорочці буде вище за необхідний?

14. Як відрізняється тиск у пароводяній сорочці котлів і автоклав?

15. В чому полягають особливості експлуатації автоклавів?




Переглядів: 146

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.