Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Зміст роботи

Під час самостійної підготовки до лабораторної роботи:

1. Вивчити технологічне призначення та принцип дії електричних харчоварочних котлів, їх конструктивні схеми і правила безпечної експлуатації. Приділити особливу увагу факторам, що впливають на ефективність теплової обробки продуктів, якість готової продукції.

2. За літературними джерелами вивчити основні характеристики конкретних типів електричних котлів, що серійно випускаються промисловістю.

3. Вивчати принципову схему стенда з дослідження впливу експлуатаційних факторів на показники ефективності роботи перекидного котла КПЕ-60 (Додаток А).

4. Ознайомитись зі змістом, методиками виконання експерименту і розрахунків.

Після проведення допуску до лабораторної роботи в лабораторії:

1. Ознайомитися з будовою електричних харчоварочних котлів, представлених в лабораторії, призначенням окремих конструктивних елементів. Особливу увагу приділити елементам автоматики, їх призначенню, основним функціям і будові.

2. Підготувати до роботи котел КПЕ-60.

3. Провести дослідження впливу рівня води у парогенераторі на ефективність роботи котла КПЕ-60. Дослідження проводяться в період розігріву

У період розігріву визначаються:

1) початкова температура води у варильній посудині котла;

2) тривалість нагріву води у котлі до температури 70оС;

3) кількість випареної води;

4) витрата електроенергії;

5) кінцева температура води у варильній посудині котла;

Температура води виміряється спиртовим термометром періодично (через 5 хвилин).

Витрата електроенергії визначається за лічильниками електроенергії.




Переглядів: 130

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.