Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Ситуаційні завдання

Якими повинні бути дії керівника підприємства ресторанного господарства (завідувача виробництвом) у випадку виявлення наступних несправностей:

1) ТЕНи кип’ятильника вкрилися шаром накипу,

2) у процесі експлуатації кип’ятильник сильно “парує”, знизилася його продуктивність:

3) температура води, що виходить яз збірника кип’ятку, нижче допустимої межі;

4) при натисканні на кнопку “Пуск” не відбувається включення ТЕНів;

5) не спрацьовує автоматика захисту від “сухого ходу”;

6) у процесі роботи кип’ятильника із сигнальної трубки витікає холодна вода;

7) не працює автоматика регулювання рівня кип’ятку в збірнику;

8) знизилася продуктивність кип’ятильника в ході його роботи;

9) відбувається часте вмикання і вимикання ТЕНів.

Які з перерахованих несправностей можна усунути самотужки? Назвіть причини несправностей:

1. Отримано новий апарат. Потрібно його установити.

2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу?

3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрати енергії при експлуатації апарата.

4. Перевірте наявність заземлення і його надійність.

Лабораторна робота № 7

Тема: Електричні сковороди і фритюрниці

Мета роботи:

1) вивчити принцип дії і будову електричних сковорід і фритюрниць;

2) визначити технологічне призначення, галузь застосування, особливості і правила безпечної експлуатації цих апаратів;

3) здійснити дослідження роботи сковороди СЕСМ-0,2 при стаціонарному і нестаціонарному режимах і провести розрахунок основних теплотехнічних показників його роботи.

Обладнання і матеріали: електричні сковороди СЕСМ-0.2, СЕ-0,45; електричні фритюрниці ФЕСМ-20, FE, електроконтактний термометр ЕТПМ, експериментальний стенд з дослідження режимів роботи сковороди СЕСМ-0,2, спиртовий термометр зі шкалою до 100°С, ваги, секундомір, 0,05 кг олії, 3 кг картоплі, комп’ютер, олівець лінійка.




Переглядів: 201

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.