МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||
Ситуаційні завданняЯкими повинні бути дії керівника підприємства ресторанного господарства (завідувача виробництвом) у випадку виявлення наступних несправностей: 1) ТЕНи кип’ятильника вкрилися шаром накипу, 2) у процесі експлуатації кип’ятильник сильно “парує”, знизилася його продуктивність: 3) температура води, що виходить яз збірника кип’ятку, нижче допустимої межі; 4) при натисканні на кнопку “Пуск” не відбувається включення ТЕНів; 5) не спрацьовує автоматика захисту від “сухого ходу”; 6) у процесі роботи кип’ятильника із сигнальної трубки витікає холодна вода; 7) не працює автоматика регулювання рівня кип’ятку в збірнику; 8) знизилася продуктивність кип’ятильника в ході його роботи; 9) відбувається часте вмикання і вимикання ТЕНів. Які з перерахованих несправностей можна усунути самотужки? Назвіть причини несправностей: 1. Отримано новий апарат. Потрібно його установити. 2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу? 3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрати енергії при експлуатації апарата. 4. Перевірте наявність заземлення і його надійність. Лабораторна робота № 7 Тема: Електричні сковороди і фритюрниці Мета роботи: 1) вивчити принцип дії і будову електричних сковорід і фритюрниць; 2) визначити технологічне призначення, галузь застосування, особливості і правила безпечної експлуатації цих апаратів; 3) здійснити дослідження роботи сковороди СЕСМ-0,2 при стаціонарному і нестаціонарному режимах і провести розрахунок основних теплотехнічних показників його роботи. Обладнання і матеріали: електричні сковороди СЕСМ-0.2, СЕ-0,45; електричні фритюрниці ФЕСМ-20, FE, електроконтактний термометр ЕТПМ, експериментальний стенд з дослідження режимів роботи сковороди СЕСМ-0,2, спиртовий термометр зі шкалою до 100°С, ваги, секундомір, 0,05 кг олії, 3 кг картоплі, комп’ютер, олівець лінійка. Переглядів: 201 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|