МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Зміст роботиПід час самостійної підготовки до лабораторної роботи: 1. Вивчити технологічне призначення, принцип дії, конструктивні схеми і правила безпечної експлуатації сковорід і фритюрниць, занести їх в лабораторний журнал. Звернути увагу на фактори, що визначають ефективність роботи цих теплових апаратів, якість готових виробів. 2. За літературними джерелами вивчити основні характеристики конкретних типів електричних сковорід і фритюрниць, що серійно випускаються промисловістю, занести їх в лабораторний журнал. 3. Вивчати принципову схему стенда з дослідження режимів роботи сковороди СЕСМ-0,2 (Додаток В). 4. Ознайомитись зі змістом, методиками виконання експерименту і розрахунків. Після проведення допуску до лабораторної роботи в лабораторії: 1. Ознайомитися з будовою електричних сковорід і фритюрниць, представлених в лабораторії, призначенням окремих конструктивних елементів, правилами безпечної експлуатації цих теплових апаратів. Особливу увагу слід приділити елементам автоматичного регулювання роботи сковорід і фритюрниць. 2. Визначити геометричні розміри й обчислити площі наступних ділянок зовнішньої поверхні сковороди СЕСМ-0,2: кришки, панелі терморегулятора, верхніх поверхонь тумб, лицевих панелей тумб, бокових поверхонь тумб. В розрахунку загальної поверхні сковороди площу інших елементів не враховувати. Окремо визначити площу поду сковороди. Дані занести в таблицю 7.1. Таблиця 7.1 Розрахунок площі окремих елементів зовнішньої поверхні сковороди СЕСМ-0,2
3. Підготувати до роботи сковороду СЕСМ-0,2. 4. Завантажити у сковороду 0,05 кг олії. 4. Провести дослідження режимів роботи сковороди СЕСМ-0,2. Дослідження проводяться при нестаціонарному і стаціонарному теплових режимах. За початок стаціонарного режиму прийняти момент досягнення жиром, що знаходиться в чаші, температури необхідної для смаження кулінарних виробів. У період нестаціонарного режиму визначаються: 1) тривалість нагрівання жиру до заданої температури; 2) витрата електроенергії; 3) температура зазначених в таблиці 7.1 ділянок поверхні сковороди; 4) температура навколишнього повітря; 5) температура жиру. У період стаціонарного режиму визначаться: 1) тривалість смаження кулінарних виробів до готовності з урахуванням часу на завантаження і вивантаження виробів; 2) початкова температура кулінарних виробів; 3) кінцева температура на поверхні (в шкоринці)) і всередині виробу; 4) маса напівфабрикатів; 5) маса готових гарячих виробів; 6) температура зазначених в таблиці 7.1 ділянок поверхні сковороди; 7) температура навколишнього повітря. Вимір температури зазначених ділянок поверхні сковороди проводиться за допомогою електроконтактного термометра ЕТПМ. Температура жиру в чаші, на поверхні й усередині виробу виміряється за допомогою хромель-копелевих термопар, приєднаних до мілівольтметра через перемикач. Температура навколишнього повітря і початкова температура виробів визначається за допомогою спиртового термометра зі шкалою до 100°С. Переглядів: 144 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|