Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Ситуаційні завдання

Якими повинні бути дії керівника (завідувача виробництвом) підприємства ресторанного господарства при виявленні в роботі шаф наступних неполадок:

1) у процесі випічки (жаріння) підгоряє один бік оброблюваного продукту;

2) температура у шафі не досягає необхідної величини;

3) електрична жарочна (пекарська) шафа має пробій електричного струму на корпусі;

4) продукція в процесі теплової обробки сильно підгоряє;

5) жарочна (пекарна) шафа повільно виходить на стаціонарний режим роботи;

6) відбулося ураження працівника, що обслуговує шафу, електричним струмом;

7) у процесі роботи електрична шафа зненацька відключилася;

8) при включенні шафи спрацьовує автоматика захисту;

9) у ході роботи шафи з терморегуляторів ТP-4K виникла необхідність перейти на режим з більш низькою температурою;

10) з'явилася необхідність заміни ТЕНів у жарочній (пекарській) шафі.

Які причини цих несправностей?

1. Отримано новий апарат. Потрібно його встановити.

2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу?

3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрат електроенергії при експлуатації жарочних і пекарських шаф.

4. Перевірте наявність заземлення і його надійність.

Лабораторна робота № 12




Переглядів: 166

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.