МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||
ВАРІАНТ № 101. Поясніть теплові процеси у вузлах холодильної машини, в яких холодильний агент віддає тепло. Як розрахувати цю кількість тепла? 2. Будова та правила експлуатації протиральних машин. 3. Вплив експлуатаційних факторів на експлуатаційні, теплотехнічні і економічні показники роботи варочних апаратів. 4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 30 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 80%, для одержання 250 кг/год. гарячої води з температурою 70оС. Температура води на вході у апарат 10оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” ВАРІАНТ № 11 1. Як розраховується потужність, що витрачається на стиснення пари холодильного агенту, Nт? З якою метою вона розраховується? 2. Характеристика ковзного та рублячого різання. Сили, що діють на ніж при рублячому різанні. 3. Технологічне призначення і класифікація апаратів для жарки і випікання. 4. Визначити годинну витрату деревини (Qрн = 16 МДж/кг) у твердопаливному кип’ятильнику, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 75%, для одержання 100 кг/год. кип’ятку. Температура води на вході у апарат 20оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” Переглядів: 162 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|