МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||
ВАРІАНТ № 201. В чому полягає сутність теплового балансу холодильної машини? Доведіть, що ця сутність виконується. 2. Будова та правила експлуатації машини МВ-35. 3. Будова, основні робочі елементи і характеристики твердопаливних плит. 4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 35 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 85%, для одержання 100 кг/год. гарячої води з температурою 80оС. Температура води на вході у апарат 15оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” ВАРІАНТ № 21 1. На підприємстві ресторанного господарства є холодильна машина з холодопродуктивністю Qo= 9000 Вт. Камери (камеру) якої площі можливо охолоджувати цією машиною, якщо камери (камера) мають температуру 0ºС і вище та розміщені на першому поверсі? 2. Будова та принцип роботи котлетоформовочної машини. 3. Будова, основні робочі елементи і характеристики газових плит. 4. Визначити витрату пари в паровому кип’ятильнику безперервної дії продуктивністю 120 кг/год., якщо ентальпія пари на вході у кип’ятильник дорівнює 2650 кДж, ентальпія конденсату - 450 кДж/кг, а коефіцієнт корисної дії (ККД) кип’ятильника - 92%. Температура води, яка надходить до кип’ятильника +20оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” Переглядів: 148 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|