Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






У м’ясо-рибному цеху

 

Стадії та операції технологічного процесу Технологічне обладнання, інструменти, інвентар
1. Підготовка сировини до кулінарного обробляння  
- прийом і зберігання візки вантажні, ваги товарні, холодильне обладнання, підвісна колія
- сортування функціональна тара
2. Механічне кулінарне обробляння м’яса  
- розморожування ванна мийна, виробничий стіл
- миття
- обсушування виробничий стіл
- подрібнення механічне обладнання, ножі, тара
- порційне нарізання
- зберігання холодильне обладнання, функціональна тара
3. Механічне кулінарне обробляння риби  
- розморожування ванна мийна, виробничий стіл
- миття
- порційне нарізання механічне обладнання, ножі, тара
- зберігання холодильне обладнання, функціональна тара
4. Механічне кулінарне обробляння птиці та субпродуктів  
- розморожування ванна мийна, виробничий стіл
- миття
- порційне нарізання механічне обладнання, ножі, тара
- зберігання холодильне обладнання, функціональна тара
5. Транспортування контейнер пересувний, функціональна тара

 

       
   

 


           
     
 
 
 
 
 
 

 


 

         
   
 
   
 
   

 

 


               
 
 
   
 
   
 
     
 
 

 


І т.д.

 

Рис. 3.2 Технологічна схема механічного кулінарного обробляння та виготовлення напівфабрикатів з яловичини та свинини

§ Проектування технологічних ліній (робочих місць)потрібно організувати у відповідності з наступними вимогами:

· обробка продуктів повинна здійснюватися якомога коротшим шляхом;

· лінії обробки окремих видів продуктів не повинні перетинатись між собою і мати зворотного руху;

· при об’єднанні робочих місць з обробки різних видів продуктів (наприклад м’яса і риби), процес необхідно здійснити з розривом у часі;

· для кожної технологічної лінії (робочого місця) потрібно передбачити певне обладнання, інвентар, тару, інструменти і посуд.




Переглядів: 851

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Методика технологічного розрахунку м’ясо-рибного цеху | Критерієм для відокремлення або об’єднання ліній обробки продуктів є кількість перероблюваної сировини.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.