Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Вміст кормових одиниць та перетравного протеїну в сільськогосподарській продукції

Вид продукції Вартість продукції, євро (€)/т Вміст в тоні продукції
кормових одиниць, т перетравного протеїну, т
Зерно
Амарант 0,997 0,104
Арахіс 1,651 0,228
Бавовник 1,408 0,161
Боби кормові 1,150 0,237
Буркун білий 0,834 0,202
Вика озима 1,193 0,227
Вика яра 1,192 0,225
Гірчиця 1,160 0,307
Горох 1,205 0,201
Гречка 0,980 0,079
Жито 1,105 0,096
Квасоля 1,158 0,210
Конюшина 0,822 0,186
Кукурудза 1,277 0,073
Люпин білий 1,107 0,271
Люпин жовтий 1,072 0,297
Люцерна синя 0,675 0,160
Льон 1,913 0,184
Маш 1,027 0,174
Могар 1,025 0,103
Нут 1,060 0,169
Овес 1,000 0,085
Просо 0,950 0,079
Пшениця 1,188 0,120
Рис 1,384 0,065
Ріпак 1,170 0,346
Соняшник 1,470 0,138
Сорго зернове 1,147 0,096
Сорго цукрове 1,050 0,086
Сочевиця 1,187 0,212
Соя 1,307 0,292
Стоколос житній 0,862 0,060
Суданська трава 1,023 0,048
Чина посівна 1,082 0,205
Чумиза 1,073 0,099
Ячмінь 1,190 0,082
Овочі, коренеплоди та баштані культури
Баклажани 0,078 0,007
Буряк кормовий 0,120 0,009
Буряк напівцукровий 0,170 0,009
Буряк цукровий 0,240 0,012
Гарбуз 0,103 0,010
Диня 0,110 0,008
Кабачки 0,078 0,007
Кавун кормовий 0,103 0,006
Кавун столовий 0,123 0,005
Капуста білокачанна 0,112 0,013
Капуста брюссельська 0,158 0,050
Капуста кольрабі 0,165 0,026
Капуста кормова 0,152 0,014
Капуста цвітна 0,100 0,023
Картопля 0,310 0,014
Лук зелений (перо) 0,075 0,017
Лук порей 0,103 0,023
Лук ріпчастий 0,180 0,025
Морква кормова 0,140 0,008
Морква столова 0,160 0,009
Огірки свіжі 0,045 0,005
Патисон 0,075 0,003
Перець солодкий зелений 0,073 0,008
Перець солодкий красний 0,090 0,009
Редис 0,058 0,008
Редька 0,118 0,013
Салат 0,055 0,010
Томат 0,075 0,007
Хрін 0,240 0,016
Часник 0,455 0,057
Шпинат 0,093 0,036
Зелена маса
Амарант 0,093 0,017
Боби кормові 0,160 0,026
Буркун білий 0,185 0,031
Буркун жовтий 0,212 0,029
Вика 0,170 0,037
Гірчиця 0,113 0,021
Горох 0,160 0,028
Гречка 0,102 0,013
Еспарцет 0,213 0,033
Жито 0,168 0,022
Кукурудза 0,187 0,014
Лобія 0,245 0,036
Люпин 0,123 0,024
Люцерна синя 0,214 0,040
Могар 0,173 0,018
Нут 0,213 0,050
Овес 0,168 0,025
Просо 0,207 0,021
Пшениця озима 0,197 0,025
Ріпак озимий 0,095 0,027
Ріпак ярий 0,150 0,037
Соняшник 0,105 0,040
Сорго зернове 0,235 0,018
Сорго цукрове 0,253 0,024
Сочевиця 0,197 0,044
Соя 0,208 0,035
Стоколос безостий 0,285 0,037
Суданська трава 0,222 0,028
Суміш злакових і бобових культур 0,210 0,025
Чина посівна 0,167 0,041
Чумиза 0,155 0,021
Ячмінь 0,180 0,030
Силос
Буркун 0,132 0,023
Вика 0,138 0,023
Гірчиця 0,104 0,022
Горох 0,150 0,020
Еспарцет 0,147 0,027
Кавун (корка) 0,067 0,060
Кормові боби 0,180 0,023
Кукурудза 0,202 0,014
Люпин білий 0,168 0,029
Люпин жовтий 0,172 0,028
Люцерна синя 0,180 0,029
Могар 0,150 0,010
Ріпак 0,102 0,017
Соняшник 0,159 0,014
Сорго 0,228 0,010
Соя 0,187 0,027
Суданська трава 0,227 0,017
Чина посівна 0,150 0,025
Чумиза 0,190 0,021
Солома
Арахіс 0,605 0,039
Буркун 0,232 0,022
Горох 0,300 0,035
Еспарцет 0,375 0,048
Жито 0,225 0,007
Кукурудза (стебла) 0,408 0,018
Люцерна синя 0,197 0,035
Льон 0,145 0,025
Могар 0,237 0,015
Пшениця озима 0,263 0,006
Пшениця яра 0,200 0,012
Рис 0,258 0,012
Ріпак ярий 0,030 0,017
Сорго 0,392 0,019
Сочевиця 0,317 0,041
Соя 0,382 0,027
Овес 0,310 0,017
Просо 0,400 0,023
Суданська трава 0,362 0,019
Чина посівна 0,225 0,051
Чумиза 0,517 0,022
Ячмінь 0,332 0,013
Бадилля, гичка
Буряк кормовий 0,122 0,023
Буряк напівцукровий 0,103 0,019
Буряк цукровий 0,158 0,019
Сіно
Бобових трав 0,530 0,092
Буркун білий 0,463 0,118
Буркун жовтий 0,545 0,144
Горох 0,495 0,128
Еспарцет 0,543 0,101
Злакових трав 0,502 0,052
Лугових трав 0,443 0,047
Люцерна синя 0,513 0,106
Могар 0,545 0,055
Просо 0,500 0,091
Стоколос 0,634 0,097
Суданська трава 0,568 0,067
Чумиза 0,518 0,057
Ячмінь 0,538 0,034
Макуха, жом, патока
Арахіс 1,147 0,318
Бавовник 1,060 0,326
Буряк цукровий (жом свіжий) 0,150 0,006
Буряк цукровий (жом сухий) 0,840 0,038
Буряк цукровий (патока) 0,770 0,045
Гірчиця 0,887 0,253
Льон 0,133 0,285
Рицина 0,807 0,379
Ріпак 1,111 0,277
Соняшник 1,088 0,372
Соя 1,250 0,348
Шрот
Бавовник 0,942 0,201
Гірчиця 0,665 0,356
Льон 1,023 0,286
Рицина 1,320 0,386
Ріпак 0,912 0,318
Соняшник 1,008 0,378
Соя 1,153 0,328
Відходи
Гречковідход 0,917 0,061
Рисова мучка 0,723 0,055
Соєва мучка 1,112 0,320

 

Додаток К

 

Коефіцієнти водоспоживання сільськогосподарських культур, м3

Культура Підзони Степу
украй посушлива частина з наявністю несприятливих показників родючості ґрунтів (солонцюватість, безструктурність, нестача поживних речовин тощо) центральна та південна частини з більш сприятливими показниками родючості грунту та клімату північна частина та передгірні райони АР Крим
Пшениця озима 1350-1100 900-800 750-650
Ріпак озимий 1400-1150 1050-900 850-800
Ячмінь ярий 950-900 800-750 700-600
Зернобобові 1200-1100 1050-1000 950-850
Кукурудза на зерно 1000-900 850-700 600-500
Буряк цукровий 190-180 170-120 100-80
Буряк кормовий 105-140 90-120 80-115
Соняшник 1600-1900 1450-1750 1120-1450
Картопля 210-200 195-185 180-150
Томати 110-125 80-100 70-90
Капуста рання 125-134 100-120 90-110
пізня 110-125 80-100 70-90
Перець 115-130 90-110 85-100
Баклажани 125-145 100-120 90-110
Огірки 130-150 100-120 90-110
Горох овочевий 320-340 280-300 270-290
Цибуля 165-190 130-150 120-140
Морква 115-125 90-110 80-100
Кукурудза (зелена маса) 90-80 75-60 50-45
Багатокомпонентна суміш на зелений корм 95-85 80-70 65-50
Багаторічні трави: сіно 900-750 650-600 550-450
зелена маса 100-90 85-75 65-50
зелена маса (з-під покриву) 370-350 350-340 340-330
Кукурудза на силос 70-115 60-90 55-85
       

 

Додаток Л

 

Кількість вологи, яка використовується рослинами з ґрунтових вод, м3/га (по Льгову)

Глибина залягання рівня ґрунтових вод, м Тип ґрунту
легко-суглинкові середньо-суглинкові важко-суглинкові важко- глинясті
1,0
1,5
2,0 -
2,5 - - - -
3,0 - - - - - -

Примітка: 1 - культури, які мають глибоко проникаючі коріння (буряк, кукурудза, люцерна); 2 - культури, які мають мілко проникаючі коріння (томати, цибуля, капуста та ін.)

Додаток М

 


Читайте також:

  1. XV. Фінансові результати від первісного визнання та реалізації сільськогосподарської продукції та додаткових біологічних активів
  2. Азоновмістні органічні сполуки.
  3. Аналіз асортименту і структури продукції
  4. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  5. Аналіз виробництва продукції рослинництва.
  6. Аналіз виробництва продукції тваринництва.
  7. АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ
  8. Аналіз витрат на 1 грн. вартості продукції
  9. Аналіз витрат на гривню товарної продукції
  10. Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції.
  11. Аналіз і прогнозування кон'юнктури ринків сільськогосподарської продукції
  12. Аналіз обсягів виробництва продукції




Переглядів: 2363

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Прогнозований рівень урожайності сільськогосподарських культур на зрошуваних землях півдня України, т/га | Глибина розрахункового шару ґрунту, передполивний поріг її вологості та кількість вегетаційних поливів сільськогосподарських культур

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.008 сек.