Меню-вимога на видачу продуктів харчування
на 16лютого 2006 р.
Кількість отримувачів харчування — 200 осіб
Меню
| Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
| Гречка
| Рис
| «Геркулес»
| «Локшина»
| Борошно
| Хліб
| Сир (кисломолочний)
| Молоко
| Сир (твердий)
| Яйця
| І. Сніданок
| Каша гречана
| 0,070
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сир із цукром
|
|
|
|
|
|
| 0,1000
|
|
|
| Яйце у сметані
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 1,0
| Сир твердий
|
|
|
|
|
|
|
|
| 0,050
|
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ІІ. Обід
| Суп рисовий
|
| 0,020
|
|
|
|
|
|
|
|
| Картопляне пюре
|
|
|
|
|
|
|
| 0,100
|
|
| Салат із капусти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Битки яловичі
|
|
|
|
| 0,050
|
|
| 0,020
|
| 0,2
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Продовження табл. 6.8
Меню
| Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
| Гречка
| Рис
| «Геркулес»
| «Локшина»
| Борошно
| Хліб
| Сир (кисломолочний)
| Молоко
| Сир (твердий)
| Яйця
| ІІІ. Полу- днування
| Ватрушка із сиром
|
|
|
|
| 0,050
|
| 0,045
| 0,005
|
| 0,2
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ІV. Вечеря
| Локшина молочна
|
|
|
| 0,020
|
|
|
| 0,150
|
|
| Котлета парова
|
|
|
|
|
| 0,015
|
| 0,010
|
| 0,2
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Булочка солодка
|
|
|
|
| 0,060
|
|
| 0,060
|
| 0,1
| Сіль
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Разом на одну особу
| 0,070
| 0,020
| 0,080
| 0,020
| 0,160
| 0,015
| 0,145
| 0,335
| 0,050
| 1,7
| Разом до видачі …..
| 14,000
| 4,000
| 16,000
| 4,000
| 32,000
| 3,000
| 29,000
| 67,000
| 10,000
|
| Ціна ……………….
| 2-50
| 2-30
| 2-20
| 1-30
| 1-00
| 1-00
| 4-50
| 1-00
| 12-00
| 0-20
| На суму………….
| 35-00
| 9-20
| 35-20
| 5-20
| 32-00
| 3-00
| 130-50
| 67-00
| 120-00
| 68-00
| Продовження табл. 6.8
Меню
| Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
| М’ясо яловиче
| Капуста
| Морква
| Картопля
| Олія
| Масло
| Сіль
| Цукор
| Чай
| Цибуля
| Дріжджі
| І. Сніданок
| Каша гречана
|
|
|
|
|
| 0,008
|
|
|
|
|
| Сир із цукром
|
|
|
|
|
|
|
| 0,020
|
|
|
| Яйце у сметані
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сир твердий
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
| 0,020
| 0,002
|
|
| ІІ. Обід
| Суп рисовий
|
|
| 0,100
| 0,150
|
| 0,050
|
|
|
|
|
| Картопляне пюре
|
|
|
| 0,250
|
| 0,050
|
|
|
|
|
| Салат із капусти
|
| 0,120
| 0,020
|
| 0,020
|
|
|
|
|
|
| Битки яловичі
| 0,100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
| 0,020
| 0,002
|
|
| ІІІ. Полу- днування
| Ватрушка із сиром
|
|
|
|
|
| 0,004
|
| 0,020
|
|
| 0,001
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
| 0,020
| 0,002
|
|
|
Закінчення табл. 6.8
Меню
| Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
| М’ясо яловиче
| Капуста
| Морква
| Картопля
| Олія
| Масло
| Сіль
| Цукор
| Чай
| Цибуля
| Дріжджі
| ІV. Вечеря
| Локшина молочна
|
|
|
|
|
| 0,008
|
|
|
|
|
| Каша вівсяна
|
|
|
|
|
| 0,008
|
|
|
|
|
| Котлета парова
| 0,100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Чай із цукром
|
|
|
|
|
|
|
| 0,020
| 0,002
|
|
| Булочка солодка
|
|
|
|
| 0,020
| 0,002
|
|
|
|
| 0,001
| Сіль
|
|
|
|
|
|
| 0,032
|
|
|
|
| Разом на одну особу
| 0,200
| 0,100
| 0,120
| 0,400
| 0,022
| 0,130
| 0,032
| 0,120
| 0,008
| 0,100
| 0,001
| Разом до видачі…..
| 40,000
| 20,000
| 24,000
| 80,000
| 4,400
| 26,000
| 6,400
| 24,000
| 1,600
| 20,000
| 0,140
| Ціна ……………….
| 8-00
| 0-30
| 1-50
| 1-00
| 3-00
| 10-00
| 0-30
| 1-45
| 16-50
| 1-50
| 15-00
| На суму …………..
| 320-00
| 6-00
| 36-00
| 80-00
| 13-20
| 260-00
| 1-92
| 34-80
| 26-40
| 30-00
| 2-10
|
Лікар (дієтсестра) Вінник
(підпис)
| Прийняв кухар Дзюба
(підпис)
| Видав комірник Петренко
(підпис)
|
Таблиця 6.9
МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР № 11 ф. 398 (бюджет)
за лютий 2006 р.
Читайте також: - II. Харчування
- Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
- Аналіз процесу і продуктів діяльності.
- Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
- Безпека харчування
- Біологічна безпека харчової сировини і продуктів
- Біохімічні зміни компонентів молока при приготуванні кисло-молочних продуктів
- Блок групи приміщень громадського харчування
- Блок групи приміщень громадського харчування
- Будинки і споруди. Підприємства харчування
- Будівлі підприємств громадського харчування
- Будова тканин м’яса і м’ясних продуктів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|