МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Кількісна характеристика ресторанної продукції
Найбільшу кількість страв, серед закладів конкурентів пропонує відвідувачам ресторан 111111 На основі зібраного матеріалу складено таблицю 1.6 характеристика якості ресторанної продукції та оцінено її у балах (від 1 до 5 балів). Таблиця 1.6 Характеристика якості ресторанної продукції
З таблиці 1.6. робимо висновок, що за показниками якості переважає продукція , кафе 111111111 яке отримало – 1111 бали, ресторан 1111 – 1111 бали, що є низьким показником для потужного підприємства. Найменшу кількість балів отримав 1111 який переживає часи реконструкції та зміни всього персоналу, що й впливає на його роботу. Наступним, етапом в аналізі закладів конкурентів, буде аналіз цінової політики закладів конкурентів. Результати зводимо в таблицю 1.7. Таблиця 1.7 Характеристика цінової політики ресторанної продукції
Заклади-конкуренти пропонують відвідувачам помірні ціни, адже ціна в даний момент формується виходячи від класу закладу, місця його розташування, тому найбільший середній чек відвідувачам пропонує 111, а найменший 111 . Все вище сказане дає нам можливість говорити про доцільність проектування нового комплексного закладу ресторанного господарства, який аналізуючи всі негативні та позитивні сторони закладів конкурентів, дасть можливість створити та організувати правильну та якісну роботу нового закладу у складі ресторану з укра кухнею та кафе-пельменної.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|