Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Дослідження конкурентів

При дослідженні конкурентів необхідно проаналізувати конкурентне середовище, визначити і надати характеристику основним конкурентам досліджуваного закладу, провести порівняльний аналіз за допомогою побудови конкурентного профілю.

Конкурентні профілі закладів конкурентів визначаємо шляхом порівняльного аналізу за ключовими факторами успіху (КФУ) у конкурентній боротьбі в певному напрямі ресторанного бізнесу на відповідному ринку, які можливо виявити методом спостереження (місцем розташування, відомістю марки, станом реклами, архітектурним стилем та дизайном інтер'єрів, концептуальністю, наявністю фірмового стилю, потужністю (за кількістю продукції, що виробляють або за кількістю місць), номенклатурою послуг, рівнем сервісу, кваліфікованістю і зовнішнім виглядом персоналу, станом асортиментної політики, її відповідністю типу та класу закладу, застосованими методами стимулювання збуту, переліком форм розрахунку, застосуванням автоматизованих систем управління, тощо).

Щоб детальніше дослідити потенційних конкурентів комплексного закладу ресторанного господарства, що проектується зроблено ряд досліджень.

На основі зібраного матеріалу було складено таблицю 1.4 аналізу конкурентних профілів закладів конкурентів та оцінено її у балах (від 1 до 5 балів).

Таблиця 1.4

Конкурентні профілі закладів

Показник Бристоль Версаль Максим
Потужність
Асортимент основних послуг
Асортимент додаткових послуг
Інноваційність
Якість, рівень і швидкість обслуговування
Прогресивна технологія
Автоматизація і комп’ютеризація
Місце розташування
Кваліфікаційність та зовнішній вигляд персоналу
Ціна на продукцію та послуги
Фірмовий стиль
Реклама
Екстер’єр та інтер’єр
Використання методів стимулювання збуту
ВСЬОГО БАЛіВ:      

 

Одним з найкращих закладів ресторанного господарства, за конкурентними профілями, які представлені на ринку ресторанних послуг є !!!!!!!!!

У закладах ресторанного господарства, що є конкурентами, визначено основні групи ресторанної продукції та досліджено їх кількісний склад. Результати досліджень наведено у таблиці 1.5.




Переглядів: 340

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Значення нормованого відхилення оцінки (z) від середнього значення | Кількісна характеристика ресторанної продукції

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.