Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Що з перерахованого не є сировиною для виготовлення скла?

Які ковбасні вироби мають солодкуватий смак, запах копченостей і пряностей?

4. Напівкопчені

10. Овочі, що є органами росту рослин, або їх видозмінені форми поділяють на групи (не вірне виключити):

3. Баштанні

До якого виду овочів відносять перець?

4. Томатні

12. До білих коренеплодів відносять (не вірне виключити):

4. Ріпу

Який з цих овочів не відносять до гарбузових?

2. Баклажани

14. Корнішони мають довжину:

3. Не більше 11 см

В якому із видів борошна найбільший вміст вуглеводів?

4. Кукурудзяному

16. Вміст крохмалю більший в борошні:

1. Пшеничному

17. Помел зерна – це:

3. Перетворення зерна в борошно

18. Колір борошна характеризує:

2. Товарний сорт

19. Наявність у борошні мінеральних домішок визначають:

1. Жуванням борошна

20. Пшоно виготовляють із:

1. Проса

21. Волокно, одержане під час розмотування коконів тутового шовкопряда – це:

4. Натуральний шовк

22. Для ув’язування різних вантажів на будівництві та ремонтних роботах, кінської упряжі, перенесення і піднімання вантажів використовують:

2. Мотузку

23. Що із запропонованого не відносять до органічних волокон рослинного походження?

2. Вовна

24. Матеріали, які здатні пропускати через свою товщу електричний струм – це:

3. Провідники

25. З некондиційних ріг, копит, які під дією лугів розчіпляються, виготовляють клей:

4. Кератиновий

Який із запропонованих видів клеїв не відносить до рослинних?

1. Альбуміновий

27. Розчин пігменту в спирті або у воді для протравлення деревини – це:

2. Морилка

28. Якщо під час маркування фарби ставлять цифру “1” – це:

2. Атмосферостійка

29. Якщо розмір шматків вугілля 6–13 мм – це:

3. Насіннячко

30. Якщо вміст вуглецю 92–97% – це:

3. Антрацит

31. Заокруглений у природі камінь розміром 5–150 мм – це:

1. Гравій

32. До стінових матеріалів відносять:

2. Цеглу

33. Виготовляють на основі портландцементу, в який додають до 10% вапна та алюмінієвого порошку – це:

1. Газобетон

34. Затвердівають на повітрі в сухих умовах, під час взаємодії з водою втрачають міцність такі види цементів:

3. Повітряно-в’яжучі

35. Розварюванням у воді селікатної глини одержують:

1. Скло рідке

36. Вирізані листи скла відповідної форми, які склеєні полімерною плівкою – це:

2. «Триплекс»

Що з перерахованого не є сировиною для виготовлення скла?

4. Глина

38. Смальта – це:

3. Скляна мозаїка

39. Відходи від тіпання конопель, льону – це:

1. Клоччя

40. Пресування дерев’яної стружки з портландцементом та рідким склом – це:

3. Фіброліт

41. Капуста квашена шаткована – має шматочки:

1. До 5 мм

42. Під час сушіння плодів та овочів гарячим повітрям використовують:

2. Конвекторний спосіб

43. Екстракти – це:

3. Згущені соки з вмістом сухих речовин від 44% до 57% і вище

44. Желеподібний продукт, який отримують з використанням драглеутворювачів, цукру-піску, кислоти, ароматизатора, барвників – це:

4. Мармелад желейний

45. Продукт, вироблений із суміші пюре яблучного і абрикосового, має затяжну консистенцію, невеликий розмір, посипану цукром поверхню, має назву:

1. Мармелад фруктовий




Переглядів: 701

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Як називається небезпека втрат, які заздалегідь перевищують очікуваний прибуток? | Який продукт отримують збиванням вивареного фруктово-ягідного пюре з цукром та яєчним білком з драглеутворювачем?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.