Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Що з перерахованого не відносять до олійних культур?

2. Люцерну

 

104. Ботанічні сорти картоплі розрізняють за:

4. Кольором шкірки та м’якоті, за формою та розміром бульб

 

105. Для оцінки витрат маси цукру в коренеплодах цукрових буряків під час їх зберігання визначають:

3. Вміст сахарози до закладання та після зберігання, масу до та після закла­дання на зберігання

 

До якої групи овочів відносять моркву?

2. Коренеплоди

 

Які з наведених овочів відносять до баштанних?

4. Кавуни, гарбузи, дині

 

Які із наведених плодів відносять до зерняткових?

2. Яблука, груші, айва

 

109. Маринади плодові і ягідні виготовляють із:

3 Цілих і нарізаних плодів з додаванням маринадної заливки

 

110. Сиропи – це:

4. Сильнозгущені соки з додаванням цукру і ароматичних речовин

 

111. Забійна маса – це:

2. Маса свіжої туші після повної її обробки, включаючи субпродукти та жир-сирець

 

112. Якщо на м’ясо під час ветеренарного огляду встановлено клеймо круглої форми – це:

2. М’ясо І категорії вгодованості та свинина V категорії

 

113. Охолоджене м’ясо – це:

1. Те, що набуло температуру довкілля

 

114. Залежно від живої маси, віку, товщини сала свиней за вгодованістю поділять на категорії:

4. П’ять

 

115. Тіло птиці відрізняється від тіла забійних тварин:

3. Внутрішніми органами, будовою скелета, мускулатурою, шкіряним покровом, будовою кісток

116. За вгодованістю і якістю обробки птиці тушки поділяють на категорії:

4. І, ІІ, м’ясо худої птиці

 

117. За особливостями технології виготовлення ковбасні вироби бувають:

3. Варені, запечені, напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені, сиров’ялені

 

118. За станом живу рибу поділяють:

2. Бадьору, слабку, дуже слабку

 

119. В’ялені рибні товари одержують шляхом:

1. Обезводнення риби, або її частки у природних або штучних умовах

 

120. Пастеризоване молоко – це молоко:

3. Що пройшло термічну обробку за температури від 65–900С

 

121. Основною сировиною для виготовлення масла коров’ячого є:

2. Вершки солодкі і кислі, допоміжна сировина

 

122. Будова яйця:

4. Шкаралупа, повітряна камера, білок, жовток

 

123. Назва сорту меду залежить від:

2. Назви медоноса, місця збору

 

Який із сортів меду кристалізується навіть у стільниках?

3. Соняшниковий

 

125. Прополіс – це:

4. Бджолиний клей

 

126. Дієтичні яйця – це:

1. Повітряна камера нерухома, висота до 4 мм, термін зберігання до 7 діб

 

Що з перерахованого не належить до алкогольних напоїв?

2. Пиво

 

128. Ординарні марочні витримані вина – це:

4. Якщо витримка більше 1-ого року

129. Якщо на етикетці коньяку стоїть 5 зірочок – це:

3. Ординарний, зі строком витримки коньячних спиртів до 5-и років

 

Що не відносять до природних мінеральних напоїв?

1. Десертні

 

131. Основна сировина для виготовлення шкіри:

4. Шкури домашніх тварин

 




Переглядів: 568

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Скільки відсотків жиру міститься в бутербродних брускових маргаринах? | Яку шкіру не поділяють за призначенням?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.