МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Що з перерахованого не відносять до олійних культур?2. Люцерну
104. Ботанічні сорти картоплі розрізняють за: 4. Кольором шкірки та м’якоті, за формою та розміром бульб
105. Для оцінки витрат маси цукру в коренеплодах цукрових буряків під час їх зберігання визначають: 3. Вміст сахарози до закладання та після зберігання, масу до та після закладання на зберігання
До якої групи овочів відносять моркву? 2. Коренеплоди
Які з наведених овочів відносять до баштанних? 4. Кавуни, гарбузи, дині
Які із наведених плодів відносять до зерняткових? 2. Яблука, груші, айва
109. Маринади плодові і ягідні виготовляють із: 3 Цілих і нарізаних плодів з додаванням маринадної заливки
110. Сиропи – це: 4. Сильнозгущені соки з додаванням цукру і ароматичних речовин
111. Забійна маса – це: 2. Маса свіжої туші після повної її обробки, включаючи субпродукти та жир-сирець
112. Якщо на м’ясо під час ветеренарного огляду встановлено клеймо круглої форми – це: 2. М’ясо І категорії вгодованості та свинина V категорії
113. Охолоджене м’ясо – це: 1. Те, що набуло температуру довкілля
114. Залежно від живої маси, віку, товщини сала свиней за вгодованістю поділять на категорії: 4. П’ять
115. Тіло птиці відрізняється від тіла забійних тварин: 3. Внутрішніми органами, будовою скелета, мускулатурою, шкіряним покровом, будовою кісток 116. За вгодованістю і якістю обробки птиці тушки поділяють на категорії: 4. І, ІІ, м’ясо худої птиці
117. За особливостями технології виготовлення ковбасні вироби бувають: 3. Варені, запечені, напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені, сиров’ялені
118. За станом живу рибу поділяють: 2. Бадьору, слабку, дуже слабку
119. В’ялені рибні товари одержують шляхом: 1. Обезводнення риби, або її частки у природних або штучних умовах
120. Пастеризоване молоко – це молоко: 3. Що пройшло термічну обробку за температури від 65–900С
121. Основною сировиною для виготовлення масла коров’ячого є: 2. Вершки солодкі і кислі, допоміжна сировина
122. Будова яйця: 4. Шкаралупа, повітряна камера, білок, жовток
123. Назва сорту меду залежить від: 2. Назви медоноса, місця збору
Який із сортів меду кристалізується навіть у стільниках? 3. Соняшниковий
125. Прополіс – це: 4. Бджолиний клей
126. Дієтичні яйця – це: 1. Повітряна камера нерухома, висота до 4 мм, термін зберігання до 7 діб
Що з перерахованого не належить до алкогольних напоїв? 2. Пиво
128. Ординарні марочні витримані вина – це: 4. Якщо витримка більше 1-ого року 129. Якщо на етикетці коньяку стоїть 5 зірочок – це: 3. Ординарний, зі строком витримки коньячних спиртів до 5-и років
Що не відносять до природних мінеральних напоїв? 1. Десертні
131. Основна сировина для виготовлення шкіри: 4. Шкури домашніх тварин
|
||||||||
|