Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






За якої температури здійснюють холодне, гаряче і напівгаряче димове копчення риби?

1. Холодне за 60–650С, гаряче – 70–750С, напівгаряче – 65–700С

2. Холодне за 50–550С, гаряче – 65–700С, напівгаряче – 60–750С

3. Холодне не вище 400С, гаряче – 90–1200С і вище, напівгаряче – 70–900С

4. Холодне не вище 200С, гаряче – 90–1200С і вище, напівгаряче – 70–800С

247. Групи копчених рибних товарів залежно від температури копчення:

3. Холодного, гарячого і напівгарячого

 

На які групи поділяють в’ялені рибні товари?

3. В’ялена риба, в’ялені баликові вироби

 

249. Комбінація послідовно розташованих паралельних штрихів, розміри та розташування яких встановлено певними правилами – це:

1. Штриховий код

 

250. Окремий штрих чи проміжок у знакові штрихового коду:

2. Елемент штрихового коду

 

251. Електронний пристрій, який перетворює електричні сигнали, здобуті в результаті зчитування штрихової позначки обробленням за заданою програмою в дані для передачі їх через інтерфейс в інші пристрої:

3. Декодер штрихового коду

 

252. Зчитувальний пристрій з рухомим променем чи електронним скануванням – це:

2. Сканер

 

253. Паливо, яке використовується як джерело енергії:

2. Енергетичне

 

254. Паливо, яке використовується у технологічному процесі як реагент у плавильних, випалювальних печах:

3. Технологічне

255. До твердого палива відносять:

3. Буре, кам’яне вугілля, торф, дрова

 

256. Паливо, яке використовують у тому вигляді, в якому воно знаходиться в природі:

2. Природне

 

257. Тепло виділяють під час згорання:

3. Вуглець, водень

 

258. За елементним складом всі існуючі види палива підрозділяють на:

1. Три класи

 

259. Складаються з вуглецю, водню та кисню:

4. Кам’яне вугілля, дрова, торф, брикети

 

260. Кількість теплоти, що виділяється за повного згорання 1 кг твердого або рідкого палива, 1 м3 газоподібного палива:

1. Питома теплота згорання

 

261. Основні характеристики твердого палива:

3. Теплота згорання, вихід летких речовин, розміри шматків, спікання

 

262. Якщо розміри шматків кам’яного вугілля менше 6 мм – це:

4. Штиб

 

263. Початок кипіння літнього бензину не менше:

3. 350С

 

264. Здатність переходити з рідкого в газоподібний стан:

2. Випаровуваність

 

265. У марці бензину буква «И» означає:

3. Октанове число установлене дослідницьким методом

 

266. Наявність сірки в бензині:

2. Викликає корозію робочих органів, сприяє утворенню смоли

267. В’язкість дизельного палива під час зниження температури:

1. Підвищується

 

Які дані включають у маркування дизельного палива марки Л?

3. Вміст сірки і температура спалаху

 

Що означає цифра в марці мазуту М40?

2. В’язкість мазуту

 

Який із названих газів має різкий запах?

3. Аміак

 

 

Що є основною складовою природного газу , яка виділяє велику кількість теплоти під час згорання?

3. Метан

 




Переглядів: 616

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
У якій категорії свинини на поперечному розрізі грудинки на рівні між шостим і сьомим ребрами повинно бути не менше двох прошарків м’язової тканини? | Який газ за походженням відносять до штучних?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.