МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Як називається різновид методу кодування товарів, за якого код товару присвоюється із чисел натурального ряду?1. Порядковий метод кодування
396. Комбінація послідовно розташованих паралельних штрихів, розміри та розташування яких встановлено певними правилами – це: 1. Штриховий код
Що називають «прапором країни» в цифровому еквіваленті штрихового коду товарів? 1. Префікс
В якому штриховому коді відсутнє контрольне число, що використовується для перевірки декодування штрихового коду зчитуючим пристроєм? 3. Пакувальний штриховий код
399. Відходи товарів, що продають за нижчими цінами, відносять до втрат: 2. Ліквідних
400. Відходи товарів, що не підлягають подальшому використанню, а тільки знищенню, відносять до … 2. Неліквідних втрат
401. Втрати, що утворюються внаслідок псування товарів, пошкодження тари, зниження якості, відносять до: 1. Актованих
402. Продукти витікання через негерметичність тари (молоко, вершки, кисломолочні продукти в пакетах) відносять до втрат:
2. Передреалізаційних нормованих
Як називаються продовольчі товари, які за показниками якості підлягають переробці? 3. Технічний брак
Як називаються продовольчі товари, які за показниками якості не можуть використовуватись в їжу? 3. Абсолютний брак 405. Постачальне зерно – це: 1. Плоди зернових культур, які використовують для харчових, кормових i технічних потреб
В якому розділі стандарту на зерно міститься класифікація зерна на типи і підтипи? 2. «Технічні умови»
Як називаються основні норми якості зерна, на основі яких здійснюють розрахунки за зерно? 4. Базисні кондиції
Як називається проба, складена із серії точкових, розміщених у одній місткості? 3. Об’єднана проба
409. Комплексний показник якості зерна, який характеризує його харчові i технологiчнi властивості – це: 4. Клас зерна
410. За тривалого зберігання без провітрювання зерно набуває запаху: 2. Амбарного
411. Під час самозiгрiвання зерна, а також його проростання виникає запах: 1. Солодовий
Який сторонній запах у зерні видаляється провітрюванням? 3. Амбарний
|
||||||||
|