Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Як називається різновид методу кодування товарів, за якого код товару присвоюється із чисел натурального ряду?

1. Порядковий метод кодування

 

396. Комбінація послідовно розташованих паралельних штрихів, розміри та розташування яких встановлено певними правилами – це:

1. Штриховий код

 

Що називають «прапором країни» в цифровому еквіваленті штрихового коду товарів?

1. Префікс

 

В якому штриховому коді відсутнє контрольне число, що використовується для перевірки декодування штрихового коду зчитуючим пристроєм?

3. Пакувальний штриховий код

 

399. Відходи товарів, що продають за нижчими цінами, відносять до втрат:

2. Ліквідних

 

400. Відходи товарів, що не підлягають подальшому використанню, а тільки знищенню, відносять до …

2. Неліквідних втрат

 

401. Втрати, що утворюються внаслідок псування товарів, пошкодження тари, зниження якості, відносять до:

1. Актованих

 

402. Продукти витікання через негерметичність тари (молоко, вершки, кисломолочні продукти в пакетах) відносять до втрат:

 

2. Передреалізаційних нормованих

 

Як називаються продовольчі товари, які за показниками якості підлягають переробці?

3. Технічний брак

 

Як називаються продовольчі товари, які за показниками якості не можуть використовуватись в їжу?

3. Абсолютний брак

405. Постачальне зерно – це:

1. Плоди зернових культур, які використовують для харчових, кормових i технічних потреб

 

В якому розділі стандарту на зерно міститься класифікація зерна на типи і підтипи?

2. «Технічні умови»

 

Як називаються основні норми якості зерна, на основі яких здійснюють розрахунки за зерно?

4. Базисні кондиції

 

Як називається проба, складена із серії точкових, розміщених у одній місткості?

3. Об’єднана проба

 

409. Комплексний показник якості зерна, який характеризує його харчові i технологiчнi властивості – це:

4. Клас зерна

 

410. За тривалого зберігання без провітрювання зерно набуває запаху:

2. Амбарного

 

411. Під час самозiгрiвання зерна, а також його проростання виникає запах:

1. Солодовий

 

Який сторонній запах у зерні видаляється провітрюванням?

3. Амбарний

 




Переглядів: 478

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Хто несе відповідальність за нанесення маркування на споживчу тару? | Який сторонній запах у зерні можливо усунути лише миттям і сушінням?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.