Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Який сторонній запах у зерні можливо усунути лише миттям і сушінням?

2. Часниковий

414. Зерно втрачає блиск за:

2. Враження мiкроорганiзмами

 

415. Морозобійне i незріле зерно має смак:

1. Солодкий

 

416. Кислий смак зерна відчувається:

4. Під час розвитку плісняви

 

417. Домішки неповноцінних зерен основної культури та інших культурних рослин, які допускаються під час приймання зерна – це:

1. Зернові

 

418. Маса зерна, що визначена його зважуванням за показниками якості – це:

1. Залікова маса

419. Найменші за розмірами бубличні вироби – це:

3. Сушки

 

420. Хлiбобулочнi вироби з високим вмістом цукру i жиру:

4. Здобні

 

421. Штучні вироби з групи бубличних, діаметр кільця яких становить 7–10 см – це:

1. Бублики

 

422. Хлібина прямокутної форми, масою 0,2 кг, яка має від 5-и до 8-и поперечних заглибин:

2. Сайка

423. На типи i підтипи макаронні вироби поділяють залежно від:

2. Форми, довжини, ширини виробів

 

424. З борошна вищого сорту виготовляють макаронні вироби:

3. 1-го класу

 

425. До пiдтипiв трубчастих макаронних виробів відносять:

1. Макарони, ріжки, пера

 

На які товарні сорти поділяють ранню картоплю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі?

2. Відбірну і звичайну

 

Якого кольору повинен бути картопляний крохмаль вищого сорту?

1. Білим з кристалічним блиском

 

На які сорти поділяють картопляний крохмаль?

4. Екстра, вищий, 1-й, 2-й

 

Який дефект картопляного крохмалю спричинений порушенням умов сушіння крохмалю?

3. Підвищена вологість

 

Що означає поняття «муміфікований коренеплід цукрового буряку»?

1. Підсушений коренеплід, який втратив здатність відновлювати тургор

 

431. Допустима кількість коренеплодів цукрового буряку зі значними механічними пошкодженнями відповідно стандарту:

4. Не більше ніж 12%

 

432. Допустима кількість коренеплодів підморожених зі склоподібними почорнілими тканинами, що відшаровуються відповідно до стандарту:

1. 0%

 

Як називається вміст у партії цукрових буряків бокових корінців і хвостиків діаметром менш ніж 1 см?

2. Органічні домішки

 

434. Строк зберігання упакованого цукру-піску в опалюваних складах:

1. До 8 років

 

435. Товщина цукру-рафінаду пресованого колотого, одержаного з брусків цукру-рафінаду:

3. 11 і 22 мм

 

Який цукор-рафінад виробляють у вигляді подрібнених кристалів розмірами не більшими, ніж 0,2 мм?

3. Рафінадна пудра

 

437. Колір цукру-піску повинен бути:

1. Білий

 

Які овочі відносять до бульбоплідних овочів?

1. Топінамбур, батат

 

Як поділяють столову моркву за довжиною коренеплоду?

2. Каротелі, напівдовга, довга

Якої форми може бути напівдовга морква?

2. Циліндрична або конусна

 

Які коренеплоди за тривалістю зберігання поділяють на літній і зимовий сорти?

3. Редька

 

Які овочі відносять до пряносмакових?

4. Коріандр, м’ята

 




Переглядів: 652

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Як називається різновид методу кодування товарів, за якого код товару присвоюється із чисел натурального ряду? | За якою ознакою об’єднані в групу десертні овочі?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.