Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






За якою ознакою об’єднані в групу десертні овочі?

2. Призначенням

 

Як називається дикоросла слива з плодами темно-синього або червоного кольору з кислим, в’яжучим смаком?

3. Терен

 

Які бувають ягоди?

1. Справжні, несправжні, складні

 

Які ягоди відносять до справжніх?

1. Виноград, смородину

На скільки категорій поділяють апельсини, мандарини, лимони, враховуючи найбільший їх поперечний діаметр?

3. Три

 

448. Сильно згущені соки з додаванням цукру, органічних кислот, ароматичних речовин та інших компонентів – це:

2. Сиропи

 

Які овочі не підлягають заморожуванню?

1. Салат, редиска

 

450. Плоди абрикосів сушені, половинки, різані або рвані, оброблені й необроблені сіркою – це:

3. Курага

Під час мочіння яких фруктів додають гірчицю?

1. Яблука

 

До якого виду за термічним станом відноситься м’ясо з температурою в товщі м’язів не вище –8 градусів?

4. Заморожене

 

453. Залежно від живої маси, віку і товщини сала свиней за вгодованістю поділяють на:

3. П’ять категорій

 

454. Кругле клеймо ставлять на всіх видах м’яса:

1. I категорії вгодованості і свинини V категорії

 

Тавро якої форми використовують для маркування м’яса кнурів та м’яса, яке не відповідає вимогам ІV категорії вгодованості?

3. Ромбоподібної

 

Чим відрізняється м’ясо конини від інших видів м’яса?

2. Темно-червоним кольором із синюватим відтінком

До якої категорії за харчовою цінністю відноситься печінка?

1. І категорії

 

Який вид тушок птиці за способом обробки таврують позначкою “ЕЕ”?

1. Патраний

 

Якого кольору повинна бути смужка на ярлику тари з тушками птиці?

4. Рожевого

 

Який колір фаршу варених ковбас і м'ясних хлібів передбачений на розрізі?

2. Рожево-червоний

 

461. Ковбасні вироби, які після осаджування фаршу піддають коптінню протягом 2–3 діб і сушать 20–30 діб, відносять до:

3. Сирокопчених

 

462. Вироби в оболонці або без неї, виготовлені із подрібненої, переважно вареної сировини, багатої колагеном, відносять до:

1. Сальтисонів

 

463. Вироби із фаршу, одержані в основному з попередньо зварених м’яса і субпродуктів, відносять до:

2. Ліверних ковбас

 

464. Кислотність молока вищого сорту:

1. 16–18 градусів Т

 

465. Підлягає додатковій обробці молоко:

3. Другого сорту

 

Яка жирність стерилізованого молока?

2. 1–3,5%

 

467. У пряжене молоко додають:

1. Вершки

 

468. Білий колір з кремуватим відтінком має молоко:

2. Стерилізоване

 

469. Вершкове масло має містити молочного жиру не менш ніж:

1. 50%

 

470. Масло, яке містить у своєму складі 72,5–79,9% жиру, входить у групу вершкових масел:

2. Селянське

 

471. Вершкове масло, яке містить не менше ніж 99% жиру – це масло:

4. Топлене

472. Товарний сорт масла визначають за шкалою:

1. 20-бальною

 

Визначення органолептичних показників масла проводять за температури продукту в межах...

2. +10…+14 0С

 




Переглядів: 435

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Який сторонній запах у зерні можливо усунути лише миттям і сушінням? | Сепаруванням молока отримують...

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.