Сепаруванням молока отримують...
1. Вершки
Яка жирність стерилізованих вершків?
2. 10%
Скільки рекомендовано випивати за добу дорослим олії?
2. 25 г
477. Як називають олії, з яких видалені ароматичні речовини, вони прозорі, без запаху:
3. Дезодоровані
478. Обробка олії у вакуум-дезодораторах гострою нейтральною парою, що має температуру 1900С– це:
3. Дезодорація
479. Олію, яку фільтрують, обробляють розпиленою водою, з температурою 700Сі містить 1% кухонної солі, відносять до:
2. Гідратованої
480. Олію необхідно зберігати за температури не вище:
3. l8 0С
481. Фальсифікацію, змішування різних видів і найменувань олії визначають за допомогою:
1. Показника заломлення, йодного числа
482. Сортовим показником олії є:
2. Кислотне число
483. Перерахуйте тверді рослинні олії:
1. Масло какао, пальмова, пальмоядрова
Яку олію використовують для виробництва клею, фарб, пластиків?
4. Ріпакову
485. Найтвердішим жиром є:
4. Баранячий
Який тваринний топлений жир має найвищу біологічну цінність?
2. Свинячий
На які сорти поділяють кістковий жир?
1. Вищий і І сорти
Який топлений жир може мати запах спецій, копчень, бульйону, шквари?
4. Збірний
За допомогою яких органолептичних показників визначають якість топлених тваринних жирів?
2. Кольору, смаку, запаху, прозорості, консистенції
До складу яких харчових жирових продуктів дозволено додавати фарбники та ароматизатори?
2. Спреду
491. Харчовий жировий продукт з молочного та рослинного жирів із масовою часткою загального жиру 50–85%, молочного жиру не менше 25%?
2. Спред
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|