Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Сепаруванням молока отримують...

1. Вершки

 

Яка жирність стерилізованих вершків?

2. 10%

 

Скільки рекомендовано випивати за добу дорослим олії?

2. 25 г

 

477. Як називають олії, з яких видалені ароматичні речовини, вони прозорі, без запаху:

3. Дезодоровані

 

478. Обробка олії у вакуум-дезодораторах гострою нейтральною парою, що має температуру 1900С– це:

3. Дезодорація

479. Олію, яку фільтрують, обробляють розпиленою водою, з температурою 700Сі містить 1% кухонної солі, відносять до:

2. Гідратованої

 

480. Олію необхідно зберігати за температури не вище:

3. l8 0С

 

481. Фальсифікацію, змішування різних видів і найменувань олії визначають за допомогою:

1. Показника заломлення, йодного числа

 

482. Сортовим показником олії є:

2. Кислотне число

 

483. Перерахуйте тверді рослинні олії:

1. Масло какао, пальмова, пальмоядрова

 

Яку олію використовують для виробництва клею, фарб, пластиків?

4. Ріпакову

 

485. Найтвердішим жиром є:

4. Баранячий

Який тваринний топлений жир має найвищу біологічну цінність?

2. Свинячий

 

На які сорти поділяють кістковий жир?

1. Вищий і І сорти

 

Який топлений жир може мати запах спецій, копчень, бульйону, шквари?

4. Збірний

 

За допомогою яких органолептичних показників визначають якість топлених тваринних жирів?

2. Кольору, смаку, запаху, прозорості, консистенції

 

 

До складу яких харчових жирових продуктів дозволено додавати фарбники та ароматизатори?

2. Спреду

 

491. Харчовий жировий продукт з молочного та рослинного жирів із масовою часткою загального жиру 50–85%, молочного жиру не менше 25%?

2. Спред

 

 




Переглядів: 341

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
За якою ознакою об’єднані в групу десертні овочі? | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.