Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция

Устаткування, прилади та матеріали

Для виконання лабораторної роботи використовують металографічний мікроскоп. Збільшення обирають таким чином, щоб в полі зору спостарігалося не менше 30-50 зерен. В деяких методиках можливо застосовувати окуляр-мікрометр для безпосереднього підрахунку параметрів зерен. Для інших методик зображення мікроструктури переводять на екран, або роблять фотографію. При визначенні збільшення структури, яка зображена на фотографії, окрім збільшення мікроскопу потрібно враховувати укрупнення, що створюється фотоапаратом.

 

Заходи безпеки

Протягом виконання лабораторної роботи необхідно дотримуватися стандартних правил безпеки, що наведені на початку даного практикуму, а також тих, що стосуються роботи на металографічному мікроскопі (див. відповідну лабораторну роботу).

 

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Побудова розподілу зерен по розмірах за методикою хорд | Методика виконання роботи

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.