Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Необхідні елементи підготовки до роботи бармена


3.3. Основні правила обслуговування гостей


 


 

 

 

 

3.4. Порядок і форми розрахунку.
Техніка виконання численних замовлень гостей

$ Питання для обговорення

1. Обов’язки бармена.

2. Психофізіологічні вимоги до бармена.

3. Кваліфікаційні вимоги до бармена.

4. Санітарні вимоги до бармена.

5. Роль бармена у процесі обслуговування.

6. Вимоги до особистості бармена.

7. Порядок підготовки до обслуговування.

8. Необхідні елементи підготовки до роботи бармена.

9. Основні правила обслуговування гостей.

10. Основні етапи виконання замовлення.

11. Способи продажу напоїв.

12. Техніка виконання численних замовлень.

13. Найбільш розповсюджені методи продажу напоїв у барах.

14. Яким чином виглядає найбільш ефективна політика продажу напоїв?

 

 

 




Переглядів: 1424

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Обов’язки бармена | Морфологічні особливості зовнішніх форм та структур живих організмів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.