Необхідні елементи підготовки до роботи бармена
3.3. Основні правила обслуговування гостей
3.4. Порядок і форми розрахунку. Техніка виконання численних замовлень гостей
$ Питання для обговорення
1. Обов’язки бармена.
2. Психофізіологічні вимоги до бармена.
3. Кваліфікаційні вимоги до бармена.
4. Санітарні вимоги до бармена.
5. Роль бармена у процесі обслуговування.
6. Вимоги до особистості бармена.
7. Порядок підготовки до обслуговування.
8. Необхідні елементи підготовки до роботи бармена.
9. Основні правила обслуговування гостей.
10. Основні етапи виконання замовлення.
11. Способи продажу напоїв.
12. Техніка виконання численних замовлень.
13. Найбільш розповсюджені методи продажу напоїв у барах.
14. Яким чином виглядає найбільш ефективна політика продажу напоїв?
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|