Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Порівняльна характеристика круп’яних подушечок за фізико-хімічними показниками

В процесі проведення експертизи встановлюється рівень якості – відносна характеристика якості продукції заснована на порівнянні значень показників з стандартними значеннями відповідних показників. Для цієї мети використовують фізико-хімічні показники круп’яних подушечок. Характерними показниками для цієї групи круп’яних подушечок є: масова частка вологи, масова частка сахарози, масова частка дріб’язку, масова частка металевих домішок, зараженість шкідниками хлібних запасів та їх личинками та сторонні домішки.

Таблиця 2.5. – Характеристика круп’яних подушечок за фізико-хімічними показниками.

Показники якості За вимогами ДСТУ 2903:2005 Номери зразків
№ 1 № 2 № 3
Масова частка вологи, %, не більше: 9,5 8,8 5,8
Масова частка сахарози, %, не менше: 5,0 – 50,0 20,68 20,52 20,65
Масова частка жиру, %, не менше 15,0 – 50,0 19,885 15,425 19,13
Масова частка кухонної солі, %, не більше 0,77 1,11 0,99
Масова частка дріб’язку, що не відповідає нормі, %, не більше: 10,0        
Зараженість шкідниками хлібних запасів та їх личинками Не дозволено Не виявлено Не виявлено Не виявлено
Масова частка металевих домішок (розмір окремих частинок, не більше ніж 0,3 мм у найбільшому лінійному вимірі), % 3 * 10-4 Не виявлено Не виявлено Не виявлено
Сторонні домішки Не дозволено Не виявлено Не виявлено Не виявлено

 

Провівши дослідження за фізико-хімічними показниками і отримавши результати дослідів, виявили, що дослідні зразки круп’яних подушечок повністю відповідають вимогам ДСТУ 2903:2005 «Концентрати харчові. Сніданки сухі». Жодний показник не перевищив вимоги стандарту. Виходячи з цього можна зробити висновок, що круп’яні подушечки придатні до вживання і не мають ніякої загрози для здоров’я людини.

 

 




Переглядів: 392

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Порівняльна характеристика зернових фігурних виробів за органолептичними показниками. Профільний метод. | Висновки та рекомендації

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.