МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Порівняльна характеристика круп’яних подушечок за фізико-хімічними показникамиВ процесі проведення експертизи встановлюється рівень якості – відносна характеристика якості продукції заснована на порівнянні значень показників з стандартними значеннями відповідних показників. Для цієї мети використовують фізико-хімічні показники круп’яних подушечок. Характерними показниками для цієї групи круп’яних подушечок є: масова частка вологи, масова частка сахарози, масова частка дріб’язку, масова частка металевих домішок, зараженість шкідниками хлібних запасів та їх личинками та сторонні домішки. Таблиця 2.5. – Характеристика круп’яних подушечок за фізико-хімічними показниками.
Провівши дослідження за фізико-хімічними показниками і отримавши результати дослідів, виявили, що дослідні зразки круп’яних подушечок повністю відповідають вимогам ДСТУ 2903:2005 «Концентрати харчові. Сніданки сухі». Жодний показник не перевищив вимоги стандарту. Виходячи з цього можна зробити висновок, що круп’яні подушечки придатні до вживання і не мають ніякої загрози для здоров’я людини.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|