Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Тема: Інформація в системах бухгалтерського обліку

Мета: ознайомити студентів з поняттям і структурою економічної інформації.

 

 

План

1. Поняття економічної інформації.

2. Структура економічної інформації.

3. Класифікація економічної інформації.

 

 

Питання для самоперевірки

1. Дайте визначення поняттю інформація.

2. Які види інформації можна назвати залежно від видів людської діяльності?

3. Чим відрізняється внутрішня інформація від зовнішньої?

4. Чому зовнішня інформація дорога і труднодоступна?

5. Наведіть приклади зовнішньої початкової інформації і внутрішньої початкової інформації.

6. Дайте визначення поняттю «управлінська інформація».

7. Охарактеризуйте економічну інформацію.

8. Назвіть елементи інформації. Охарактеризуйте їх.

9. Наведіть приклади кожному елементу інформації.

10. По яких ознаках можна класифікувати інформацію?

 

 

Література:

 

1. Основи економічної інформатики. Під ред. Морозевіча, 1998 р.

2. Ф.Ф. Бутінець, С.В. Івахненков, Т.В. Давідюк. Інформаційні системи бухгалтерського обліку. – Житомир, 2002 р. с. 87 – 94.

3. Патрушина С.М. Інформаційні системи в бухгалтерському обліку: Навчальний посібник. – М., 2003, с. 137 – 143.



Читайте також:

  1. Автоматизація водорозподілу на відкритих зрошувальних системах. Методи керування водорозподілом. Вимірювання рівня води. Вимірювання витрати.
  2. Автоматизована форма обліку
  3. Автоматизовані системи управлінні охороною праці, обліку, аналізу та дослідження травматизму
  4. Автоматизовані форми та системи обліку.
  5. Апостеріорна інформація
  6. Апріорна інформація
  7. Арифметичні операції в різних системах числення
  8. Асиметрична інформація
  9. Базові принципи обліку виробничих витрат і калькулювання собівартості продукції
  10. Банківська система: сутність, принципи побудови та функції. особливості побудови банківської системи в Україн
  11. Банківська система: сутність, принципи побудови та функції. Особливості побудови банківської системи в Україні.
  12. Банківська система: сутність, принципи побудови та функції. Особливості побудови банківської системи в Україні.




Переглядів: 429

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Принципи створення комп'ютерної системи бухгалтерського обліку (КСБО) | Поняття економічної інформації

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.