Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини

 

o Мідій припущені

o Устриці у соусі біле вино

o Морський гребінець у соусі

o Краби із рисом і соусом

o Лангусти із рисом і соусом

o Креветки з соусом

o Креветки з рисом

o Шийки лангустів варені

o Кальмари по-строганівськи

o Раки і креветки у вермуті

o Трепанги по-далекосхідному

 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Аналіз асортименту і структури продукції
  3. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  4. Аналіз вибраного способу зберігання сировини
  5. Аналіз товарного асортименту та номенклатури
  6. Аналітичний огляд використання вторинної сировини і відходів
  7. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  8. Асортимент круп
  9. Асортимент овочевих консервів
  10. Асортимент оргтехніки
  11. Асортимент плодово-ягідних консервів




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологічна схема розбирання риби з кістковим скелетом на напівфабрикати | Правила смаження риби

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.