Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Послідовність розміщення закусок і страв у меню.

I. Фірмові страви і закуски

II. Холодні страви і закуски

Рибні закуски

Рибні власного виробництва

Не рибні продукти моря

Овочі натуральні

Салати

М’ясні з гастрономічних продуктів

З птиці

З птиці власного виробництва

З субпродуктів

III. Гарячі закуски

Рибні

М’ясні

Із субпродуктів

Овочеві і грибні

Яєчні і борошняні

IV. Супи

Прозорі

Заправочні

Пюреподібні

Молочні, холодні, солодкі

V. Другі страви

Риба (відварна і припущена, смажена, запечена)

М’ясні

З птиці

З субпродуктів

Овочеві

Борошняні

Круп’яні

Яєчні і з сиру

VI. Солодкі страви

Гарячі (пудинг, суфле, каша гурійська)

Желе, муси

Компоти

Киселі

Креми, збиті вершки

Морозиво

Плоди і ягоди

VII. Напої

Чай

Кава

Какао, шоколад

Молоко та кисломолочні продукти

Холодні напої та соки

VIII. Гарніри

Овочеві

Круп’яні

З макаронних виробів

ІХ. Борошняні кулінарні та кондитерські вироби

Булочки

Пиріжки

Тістечка

За меню відповідає: завідувач виробництва (директор підприємства, бухгалтер).

Карти напоїв – це перелік алкогольних напоїв, пива, води, фруктів, кондитерських і тютюнових виробів із зазначенням виходу та ціни.

Послідовність запису:

Горілка

Горілчані вироби

Виноградні вина

Шампанське

Коньяк

Лікери

Мінеральні і фруктово-ягідні води

пиво

Карта вин. При складанні карти вин враховують такі правила:

розливні вина з бочок записують перед винами в пляшках;

вітчизняні мають розміщуватися перед імпортованими;

білі вказують перед рожевими;

рожеві розміщують перед червоними;

марочні і колекційні вина мають розміщуватися перед молодими і дешевими;

тихі вина розміщують перед ігристими.


Читайте також:

  1. I.1. Порядок збільшення розміру статутного капіталу АТ за рахунок додаткових внесків у разі закритого (приватного) розміщення акцій
  2. IІІ. Послідовність виконання курсової роботи
  3. Автомати для продажу гарячих страв
  4. Алгоритм розміщення зображення на слайді
  5. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  6. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  7. Борошняні страви
  8. В асортименті других страв
  9. Вибір кількості та розміщення складської мережі
  10. Вибір напрямку та послідовність виконання наукових досліджень
  11. Вибір типу і місця розміщення водозабірних споруд
  12. Вибір, розміщення, режими роботи компенсуючих пристроїв.




Переглядів: 5403

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Електронне меню | Карта бару.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.