МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 5Завдання 1. До універсаму завезли цукор-пісок у кількості 2,5 т, який упаковано в мішки по 50 кг. Результати досліджень були такі: кристали -- однорідні з неясно вираженими гранями, колір - білий без блиску, відчувається невелика липкість, масова частка вологи на суху речовину - 0,19 %, цукрози - 99,6 %, інші показники цукру відповідають вимогам стандарту. Як проводиться відбір середньої проби для дослідження? Дати висновок щодо якості цукру-піску і його реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися? Завдання 2.Під час товарознавчої оцінки цукрового печиБа було встановлено, що недовага в одній упаковці становить у середньому 16 г (печиво розфасоване в картонні коробки масою по 250 г), масова частка жиру - 2,3 %, золи - 0,07 %, лужність - 1,3°. Визначити масову частку вологи і намочуваність печива. Зробити висновок щодо якості і реалізації печива. Якими нормативними документами треба користуватися під час товарознавчої оцінки? ВАРІАНТ 6 Завдання 1. До магазину надійшла партія рафінованого пресованого цукру швидкорозчинного масою 1,5 т, який упаковано у пачки по 0,5 кг і розфасований у ящики масою нетто 25 кг. Результати аналізу показали, що грудочки цукру мають правильну форму відповідного розміру, колір - білий, чистий, масова частка реду- куючих речовин - 0,03%, вологи - 0,15%, міцність - 20 кгс/см2, розчинність повна при температурі 20°С протягом 1,5 хв. Кожна пачка містить грудочки масою менші за 5,5 г. Як треба провести відбір проб для аналізу? Дати висновок щодо якості і реалізації цукру. Які умови треба дотримувати при зберіганні цього виду цукру в магазині? Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні завдання? Завдання 2. Під час оцінки якості крекера було встановлено, що він має овальну форму, на поверхні - чіткий малюнок і відсутні пухирі, що лопнули, колір - світло-жовтий, смак - солодкий без сторонніх запахів і присмаків, вигляд на зломі - тонкостінна шаруватість, масова частка жиру - 8,5%, золи - 0,07%, намочуваність - 180%. Визначити масову частку вологи і кислотність крекера. Дати висновок щодо якості крекера. Які дефекти крекера є недопустимими при його реалізації? Якими нормативними документами Ви будете користуватися? Читайте також:
|
||||||||
|