Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 9

Завдання 1. Під час товарознавчої оцінки драже цукрового встановлено, що у продукті міститься: 4,2% вологи; золи, яка не розчиняється у 10%-й соляній кислоті, - 0,04%; кислотність - 7,5%; міді в 1 кг - 6%. Органолептичні показники якості відповідають вимогам стандарту.

Визначити масову частку редукуючих речовин. Дати висновок щодо якості, приймання і реалізації драже. Які умови зберігання, підготовки товару до продажу і реалізації? Якими нормативними документами треба користуватися?

Завдання 2. Яку кількість одиниць упаковок слід розпечатати і яку кількість продукту треба узяти для аналізу із партії абрикосового варення (100 кг), яке розфасоване у скляні банки по 0,65 кг?

За якими показниками визначають якість варення? Яка норма відхилення допускається в одиниці упаковки? Якими нормативними документами треба користуватися?

ВАРІАНТ 10

Завдання 1. Під час оцінки якості халви було одержано такі результати: смак і запах - ясно виражені, без сторонніх присмаків і запахів; колір - коричневий; консистенція - злегка крихка; вигляд на зламі - волокнисто-шаруватий без наявності стовщених волокон кара­мельної маси; поверхня - не липка, без сторонніх домішок. Масова частка загального цукру в перерахунку на цукрозу - 41 %, редуку- ючих речовин - 18%, жиру - 32,5%, золи - 1,2%, міді - 23 мг в 1 кг.

Якою масою є середня проба? Визначити масову частку вологи в халві і дати висновок щодо її якості. Вирішити питання щодо приймання і реалізації халви. Якими нормативними документами треба користуватися?

Завдання 2. До універсаму близько 9 години надійшла партія бісквітних торгів у кількості 25 штук. За накладною і за оцінкою якості торти відповідають вимогам стандарту. Торти вироблені о 18 годині попереднього дня.

За якими показниками якості проводять оцінку тортів? Ваше рішення щодо приймання тортів, їх зберігання і строків реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 449

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 7 | ВАРІАНТ 11

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.