МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 7Завдання 1. На оптово-торговельне підприємство, де Ви працюєте директором, надійшла партія молока коров'ячого пастеризованого 2,5-ної та 6%-ної жирності. Молоко має чистий смак і запах, колір білий з легким жовтуватим відтінком, за консистенцією і зовнішнім виглядом - це однорідна рідина без осаду. Молоко 6%-ної жирності має незначний відстій вершків, густина молока 2,5%-ної жирності - 1,028 г/см3, а 6%-ної - 1,025 г/см3. Зробити висновок щодо якості молока і прийняти рішення щодо можливості прийняття його до реалізації. Завдання 2. Вам, як працівника відділу товарних експертиз і оцінки відповідності торгово-промислової палати М.Києва, належить провести дослідження згущених молочних консервів, розфасованих у дрібну жерстяну тару. Визначити дані маркування, підтвердити відповідність виду консервів до найменування на етикетці і зробити обґрунтований висновок щодо якості консервів, термінів їх зберігання і допуску до реалізації. ВАРІАНТ 8 Завдання 1. До гастроному, де Ви працюєте завідувачем молочного відділу, надійшла двохсекційна молочна автомобільна цистерна молока. Відібрати середню пробу молока і підготувати зразки для органолептичного і фізико-хімічного випробування в лабораторії райгастрономторгу. Виміряти температуру молока в цистерні. Завдання 2. До універсаму № 6, де Ви працюєте завідувачем відділу, надійшла партія дієтичних яєць І категорії. Під час відкриття ящиків і зовнішнього огляду виявилось, що значна кількість яєць з дефектами (тріщини, насічки і т.ін.), дрібні. Для експертизи надано середній зразок. Визначити якість яєць, їх вид і категорію. Зробити висновок щодо можливості їх реалізації. ВАРІАНТ 9 Завдання 1. До гастроному № 1, де Ви працюєте товарознавцем, 25 квітня надійшла партія кисломолочного напою - кефіру. На упаковці зазначена дата виготовлення. Зробити висновок щодо придатності продукції до реалізації, а також зазначити можливі терміни й оптимальні умови зберігання напою в магазині. Завдання 2. Центральна лабораторія санепідемслужба м. Києва провадить контроль якості сухих молочних продуктів, у тому числі дитячих сухих молочних сумішей, що реалізуються у магазині «Молоко». Зробити оцінку якості наданого зразка сухих молочних сумішей за органолептичними показниками, визначити розчинність і кислотність. На підставі результатів проведених аналізів зробити висновок щодо можливості реалізації продукту. Читайте також:
|
||||||||
|