Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 7

Завдання 1. На оптово-торговельне підприємство, де Ви працюєте директором, надійшла партія молока коров'ячого пастеризованого 2,5-ної та 6%-ної жирності. Молоко має чистий смак і запах, колір білий з легким жовтуватим відтінком, за консистенцією і зовнішнім виглядом - це однорідна рідина без осаду. Молоко 6%-ної жирності має незначний відстій вершків, густина молока 2,5%-ної жирності - 1,028 г/см3, а 6%-ної - 1,025 г/см3.

Зробити висновок щодо якості молока і прийняти рішення щодо можливості прийняття його до реалізації.

Завдання 2. Вам, як працівника відділу товарних експертиз і оцінки відповідності торгово-промислової палати М.Києва, належить провести дослідження згущених молочних консервів, розфасованих у дрібну жерстяну тару.

Визначити дані маркування, підтвердити відповідність виду консервів до найменування на етикетці і зробити обґрунтований висновок щодо якості консервів, термінів їх зберігання і допуску до реалізації.

ВАРІАНТ 8

Завдання 1. До гастроному, де Ви працюєте завідувачем молоч­ного відділу, надійшла двохсекційна молочна автомобільна цистерна молока.

Відібрати середню пробу молока і підготувати зразки для органолептичного і фізико-хімічного випробування в лабораторії райгастрономторгу. Виміряти температуру молока в цистерні.

Завдання 2. До універсаму № 6, де Ви працюєте завідувачем відділу, надійшла партія дієтичних яєць І категорії. Під час відкриття ящиків і зовнішнього огляду виявилось, що значна кількість яєць з дефектами (тріщини, насічки і т.ін.), дрібні. Для експертизи надано середній зразок.

Визначити якість яєць, їх вид і категорію. Зробити висновок щодо можливості їх реалізації.

ВАРІАНТ 9

Завдання 1. До гастроному № 1, де Ви працюєте това­рознавцем, 25 квітня надійшла партія кисломолочного напою - кефіру. На упаковці зазначена дата виготовлення.

Зробити висновок щодо придатності продукції до реалізації, а також зазначити можливі терміни й оптимальні умови зберігання напою в магазині.

Завдання 2. Центральна лабораторія санепідемслужба м. Києва провадить контроль якості сухих молочних продуктів, у тому числі дитячих сухих молочних сумішей, що реалізуються у магазині «Молоко».

Зробити оцінку якості наданого зразка сухих молочних сумішей за органолептичними показниками, визначити розчинність і кислотність.

На підставі результатів проведених аналізів зробити висновок щодо можливості реалізації продукту.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 666

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 4 | ВАРІАНТ 10

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.