МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 6Завдання 1. До універсаму, де Ви працюєте товарознавцем, надійшло 1250 кг охолодженої свинини для фасування і подальшої реалізації. Згідно з накладною, ця свинина - II категорії (м'ясна). Під час приймання виявлено три напівтуші, марковані овальним клеймом. На двох напівтушах із трикутним клеймом виявлено синці, зриви підшкіряного жиру понад 15%, зачишки щетини. Зазначити порядок приймання м'яса та відбору зразків для досліджень відповідно до існуючих правил. Зробити висновок щодо якості м'яса, зазначити умови і строки його зберігання; прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса. Завдання 2. До магазину надійшла партія вареної ковбаси масою 640 кг. Згідно з накладною, ця ковбаса - Лікарська вищого сорту у природній оболонці, термін після завершення технологічного процесу - 52 год. Зазначити порядок приймання продукції згідно з вимогами ТОСТ, відбору зразків для досліджень. Зазначити умови і строки її реалізації. ВАРІАНТ 7 Завдання 1. До магазину надійшла партія курчат-бройперів. Під час приймання встановлено, що 2 ящики з 10 - немарковано. У 2 ящиках виявилися тушки масою від 380 до 390 г без пальця на нозі. У 8 ящиках маса тушок була 700-720 г і рожева етикетка на нозі. Зазначити порядок приймання продукції за існуючими правилами та відбору зразків для лабораторних досліджень. Визначити категорію вгодованості курчат-бройлерів. На основі досліджень зробити висновок щодо якості і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса. Завдання 2. Назвати пороки варених ковбас, пояснити причини їх виникнення і прийняти рішення щодо можливості реалізації зазначеної продукції. ВАРІАНТ 8 Завдання І. До магазину надійшла партія охолодженого м'яса масою 1287 кг. М'ясо доставлено неохолоджуваним автомобільним транспортом .при температурі повітря 20...25°С. Термін перебування у дорозі - 10 год. У накладній вид м'яса не зазначено. Зазначити порядок визначення виду м'яса, відбору зразків для аналізів. Зробити висновок щодо свіжості м'яса і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації його у магазині. Завдання 2. Назвати пороки, найменування і сорти копчених ковбас. Пояснити причини виникнення пороків і прийняти рішення щодо можливості реалізації продукції. Читайте також:
|
||||||||
|