Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 13

Завдання 1. На торгову базу надійшла партія рибних консервів «Шпроти в олії» масою нетто 160 г. Обсяг партії - 60 ящиків. Під час товарознавчої експертизи вмісту консервів виявлено: смак і запах - властиві, в окремих екземплярах відмічено присмак гіркоти, розбирання та укладання - правильні, масло після відстоювання - прозоре, масова частка солі - 2%, масова частка солей олова - 0,01%. Зазначити кількість місць партії, відібраних для дослідження якості, масу загальної та середньої проби. Визначити гатунок продукції. Вказати можливі дефекти та причини їх виникнення. Надати характеристику процесам, що відбуваються в рибних консервах під час товароруху.

Завдання 2. Товарною експертизою солоної риби (окунь морський червоний дрібний) встановлено, що при масі нетто 110 кг кількість екземплярів риби більшого розміру в одиниці транспортної упаковки становить 17 кг. Визначити відповідність товару вимогам стандарту, прийняти рішення щодо можливості його реалізації.

ВАРІАНТ 14

Завдання 1. До торгової організації надійшла партія риби холодного копчення в ящиках дерев'яних по ЗО кг. Обсяг партії - 40 ящиків. У документах значилося: лосось холодного копчення, балик, перший ґатунок. Товарною експертизою виявлено: поверхня риби - чиста, незначний наліт солі, часткове відшарування шкіри від м'яса, на розрізі - злегка крихка консистенція. Вміст солі - 9%, вологи - 55%. Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для дослідження якості, масу загальної і середньої проби. Зробити висновок щодо ґатунку продукції, можливих умов реалізації і зберігання. Надати характеристику процесам, що відбуваються в копченій рибі під час товароруху.

Завдання 2. За одну добу зберігання партії риби гарячого копчення загальною кількістю 600 кг на складі торговельного підприємства втрата маси становила 2 кг. Провести оцінку якості товару. Зробити висновок щодо дотримання умов зберігання та можливості реалізації продукції.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 454

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 11 | ВАРІАНТ 15

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.