Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 1

Завдання 1. До продовольчої крамниці надійшло 5 ящиків чорного байхового (листкового) чаю вищого сорту в пачках по 100 г (у м'якій упаковці). Під час контрольної перевірки якості за фізико- хімічними показниками було встановлено: вологість чаю - 7,2%, вміст дріб'язку - 1,8%, масова частка водорозчинних екстрактивних речовин - 34,8%.

За вмістом феродомішок та органолептичними показниками чай відповідає вимогам чаю вищого сорту.

Дати описання м'якій упаковці за стандартом. Зазначити вимоги щодо зберігання чаю. В яких випадках визначають масу сирої клітковини в чаї? Розрахувати масу середнього зразка, відібраного для контрольного аналізу. Зробити висновок щодо якості та можли­вості реалізації чаю відповідно до його маркування.

Завдання 2. До магазину надійшла партія «Советского шампанского». Під час приймання у товарознавця виникли сумніви щодо зовнішнього оформлення пляшок. Висота рівня рідини в пляшці становила 9,5 см (від верхнього вінця пляшки). Етикетку наклеєно на циліндричній частині пляшки на відстані 1,5 см від її дна.

Зробити висновок щодо відповідності наливу та оформлення.

ВАРІАНТ 2

Завдання 1. На базу надійшло 300 ящиків зеленого байхового (дрібного) чаю в напівжорсткій упаковці по 125 г. Які повинні бути умови зберігання партії товару, що надійшла відповідно до вимог НТД?

Завдання 2. На адресу комерційної фірми надійшла партія солі кухонної (320 одиниць транспортної тари) в дрібній упаковці. Вага одиниці упаковки - 1000 г. Відхилення маси нетто солі у пачках становить за масою 2,7%. Встановлено три дефектні одиниці транспортної тари в об'ємі вибірки.

Дати обгрунтовану відповідь щодо можливості приймання партії солі.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 543

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Визначення смаку і запаху | ВАРІАНТ З

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.