Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 4

Завдання 1. З бази надійшла партія топленого жиру. В супровідних документах зазначено:

Показники Варіанти
 
Вид жиру Яловичий Баранячий Свинячий Кістковий
Товарний сорт Перший Перший Вищий Вищий
Дата виготовлення 18.03 10.01 10.02 15.10
жиру (поточний рік)        
Дата надходження 10.12 10.10 15.03 5.11
жиру (поточний рік)        
Температура збері­ гання жиру на базі (за довідкою постачальника), °С -5-8 +5+1 0+6 +4+2
       
       
       
Тара Ящики по Ящики по Бочки по Ящики по
  20 кг нетто. 20 кг нетто 50 кг нетто 25 кг нетто.
  Пачки по з анти­   Пачки по
  250 г окислюва­чем   250 г
Маса нетто, т 3,0 1,0 2,0 3,0
Результати оцінки якості продукції такі:
Смак і запах Характерні без стороннього
Колір при темпе­ Жовтува­ Білий Білий Білий
ратурі 15-20°С тий      
Консистенція        
Кислотне число, мг 2,95 1,8 1,30 1,7
КОН        
Вміст вологи, % 0,28 0,40 0,27 0,2
. Перекисне число, % 0,06 0,03 0,048 0,04
йоду        
Вміст антиокис­ - 0,04 - -
лювачів, %        

 

1. Визначте середню пробу для проведення аналізу.

2. Чи дотримані умови і терміни зберігання жиру?

3. Чи можна приймати для реалізації цю партію жиру?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 402

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 2 | ВАРІАНТ 5

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.