Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Меню кафе-дитячого

Найменування страв Вихід, г
Фірмові страви  
Салат «Маленький цезар» (куряча грудка, бекон, листя салату, сухарики, помідори, огірки, яйця під сиром пармезан)
Салат «Квітка-семицвітка» (з пелюстками із базиліка і салату, моцарелою, помідорів, сухариків під легкою заправкою)
Млинчики «Ягідка» (з борошна з не обсмаженої гречаної крупи, борошна жорнового цільнозернового пшеничного, пшеничного борошна з чорнично-сирним фаршем) 100/20
Млинчики «Сонечко» (з борошна з не обсмаженої гречаної крупи, борошна жорнового цільнозернового пшеничного, пшеничного борошна з морквяно сирним фаршем) 100/20
Млинчики «Бджілка» (з борошна з не обсмаженої гречаної крупи, борошна жорнового цільнозернового пшеничного, пшеничного борошна з гарбузово-сирним фаршем) 100/20
Цукерочки «Від творців радості» (курага, фініки, чорнослив, горішки з вершково-сирним кремом)
Цукерочки «Кокосові» ( кисломолочний сир, сметанка, ягоди, мед, кокосова стружка)
Коктейль «Лісова казка» (зелень петрушки, банан, ківі, мед, вода)
Коктейль «Полуничка» (шпинат, полуниця, м’ята, мед, вода)
Холодні закуски  
Бутербродик «Золота рибка» (з лососем та маслом) 30/20/10
Бутербродик «Левеня» (з ковбаскою, морквою, та зеленим горошком) 30/20/10
Бутербродик «Мишенятко» (з сиром та яйцем) 35/15/10
Бутербродик «Ласунчик» (з джемом або варенням на вибір) 30/20
Салат «Морська прогулянка» (шматочки обсмаженого лосося, моцарелла, помідори, рукола, базилік, листя салату під легким соусом)
Салат «Літні пригоди» (з руколою, помідорами, базиліком, с/с лососем, фетою, маслинами з особливою заправкою)
Салат «Курочка Ряба» (варена курочка, тушковані грибочки, солоні огірки, сир, яйця, картопля під майонезним соусом)
Салат «Телячі ніжності» (ніжніша телятина, огірки, листя салату під пікантним соусом)
Салат «Капітошка» (рукола, листя салату, помідори черрі, пармезан з заправкою з оливкової олії та базиліка)
Салат «Садочок» (свіжі огірочники, перчик, помідорчики, печериці, зелень під сметанкою)
Салат «Червона Шапочка» (з бурячком, зеленим горошком, ніжним сиром, заправляється оливковою олією з кунжутнім насінням)  

Продовження дод. А 14

Сирний рулетик (сир твердий, сир кисломолочний, куряче філе, сметана, зелень)
Паштетик сирний (кисломолочний сир, волоські горішки, морква, перчик, сметанка)
Йогурт «Лісова ягода»
Йогурт з курагою та мигдалем
Перші страви  
Борщ український зі сметанкою 200/15
Солянка домашня
Курячий бульйон з фрикадельками
Курячий супчик з локшиною
Овочевий суп-пюре з телятиною
Молочний супчик з гарбузом та пшоном
Супчик з полуницею та ківі
Другі страви  
Риба запечена під сметанним соусом 70/20
Рибні фрикадельки під томатним соусом 70/20
Телятина з картопелькою «по-селянські» 70/60
Рулети зі свинини з овочами 70/60
Парові биточки під вершковим соусом 70/20
Куряча грудка зі шпинатом під вершковим соусом з картопляним пюре 70/20/60
Курячі котлетки "Ніжність" з вершковим соусом 70/20
Кролик запечений з овочами під сметанним соусом 70/50/20
Печінковий тортик
Овочі тушковані в сметанному соусі 70/20
Картопляні «кишеньки» з овочевою начинкою
Оладки з кабачками та картоплею
Гречана кашка з яловичиною та овочами 60/40/40
Запіканка «Макарошка» (макарони, куряча грудка, овочі, сір)
Вареники з картоплею 100/20
Вареники з сиром 100/20
Млинчики з курочкою та грибами 100/20
Яєчня «Весела» в солодкому перці 80/20
Омлетик з овочами 60/50
Омлетик з морквою на пару 80/20
Гарніри  
Картопляне пюре
Картопля пай
Рис кашка
Гречана кашка
Вівсяна кашка
Десерти  
Корзинка «Фруктова історія»
Десерт «Сонечко» (яблучко, морква, сметана, цукор)

 

Продовження дод. А 14

Десерт «Свіжа ягода»  
Компот із сухофруктів
Кисіль клюквенний
Кисіль фруктово-молочний
Запечене яблучко з йогуртом 60/20
Молочно-шоколадне желе
Полуничний мус з горішками 60/20
Панна Котта (ніжний десерт із вершків з прошарком із фруктового мусу)
Пудинг морковко-яблучний запечений 60/15
Сирний десерт з фруктами 60/20
Кукурудзяна кашка з медом, горішками та сухофруктами 50/15/20
Сирно-бананове морозиво 70/20
Домашнє малинове морозиво 70/20
Морозиво «Медове» 70/20
Сорбет фруктовий 60/25
Напої  
Гарячі напої  
Чай чорний цейлонський
Липовий чай з медом «Ведмежа Пух»
Чай зелений з жасмином
Чай сунично-малиновий
Кава «Мокко» (кава з шаром шоколадного соусу і збитими вершками) 80/15/15
Кава «Капучіно»
Кава «Шоколадне глясе» 80/20
Какао з молоком
Гарячий шоколад (чорний, білий)
Гаряче молоко
Холодні напої  
Кефір
Закваска
Коктейль «Квартет» (какао зі згущеним молоком, сир к/м, вершки, шоколад-порошок)
Коктейль «Фісташкове молоко» (молоко, фісташки, рисове борошно, цукор)
Коктейль «Банановий крем» (молоко, банан, лимон, яблуко, мигдаль)
Коктейль «Кефір ягідний» (кефір, свіжі або морожені ягоди (полуниці, чорниці, малина), цукрова пудра)
Коктейль «Кефір вершково-шоколадний» (кефір, вершки, сироп шоколадний)
Сік фреш апельсиновй
Сік фреш яблучний
Сік фреш морквяний

 

Продовження дод. А 14

Сік фреш мультифруктовий (яблуко, банан, полуниця, апельсин, персик)
Сік «Сандора» в асортименті
Вода мінеральна «Малятко»
Вода мінеральна «Моршинська»
Шампанське «Дитяче»  
Кондитерські та хлібобулочні вироби  
Булочка молочна
Пиріжки з курагою та кунжутом
Пиріг «Яблуневий цвіт»
Тістечко «Тірамісу» (з сиром «Маскарпоне» та бісквітним печивом «Савоярді»)
Тістечко «Мигдальне»
Тістечко «Корзинка» з вершковим кремом та варенням
Тістечка «Еклер» з вершково-заварним кремом
Торт «Ягідка»
Торт «Казка»
Кекс «Сирний»
Прянички «Дитячі»
Хліб пшеничний
Хліб житній




Переглядів: 410

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.