МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||
Десять заповідей кухаряЗАПОВІДЬ ПЕРША: Усе починається із закупівлі. Caмe тоді вирішується, які продукти ви принесете додому. Вони мають бути бездоганні. М'ясо - тварин, яких відгодовували натуральними продуктами; овочі - за сезоном, ароматні; вершки, молоко, масло, яйця і т.ін. - свіжі. ЗАПОВІДЬ ДРУГА: Кожній страві - свій сезон! Полуниці або спаржу можна купити і взимку, але це не їхня пора. Натуральні продукти треба подавати до столу за сезоном, тоді їхня якість найкраща. ЗАПОВІДЬ ТРЕТЯ: Свіжість - передусім! Це однаково стосується і овочів, і фруктів, і м'яса, і риби, і птиці. Адже із зів'ялих овочів, несвіжої риби чи курки навіть найкращий кухар не створить дива. ЗАПОВІДЬ ЧЕТВЕРТА: Користуйтеся сучасною кухонною технікою! Вам потрібен, насамперед, гарний кухонний комбайн з міксером і м'ясорубкою. І ще не забудьте: каструлі, горщики та сковорідки мають бути з товстим дном, щоб тепло розподілялося рівномірно. ЗАПОВІДЬ П'ЯТА: Готуйте уважно! Високоякісні продукти потребують особливого догляду: якщо їх готувати ретельно вони збережуть смак, вітаміни, мінеральні речовини і свіжість. М'ясо буде ніжним, птиця й риба - м'якими, а овочі - хрусткими. ЗАПОВІДЬ ШОСТА: Обачно з жиром! Добра кухня - це не дієтична кухня! В ній є місце для масла, олії та інших жирів. Вони роблять страву ароматною і смачною. Проте користуйтеся жирами розважливо, дозуйте помірно. ЗАПОВІДЬ СЬОМА: Соус - лише для смаку! Густі гострі борошняні соуси відійшли в минуле. Соус не повинен заміняти м'ясо. Нові соуси легкі й присмачують страву. Замість борошна тепер використовують вершки. І обмаль жиру. ЗАПОВІДЬ ВОСЬМА: Небагато, але смачно! Порції не повинні бути великі, а тарілки переповнені. Але з-за столу ви маєте виходити не голодними! Страви нової кухні не містять нічого зайвого і вгамовують голод, даючи насолоду. ЗАПОВІДЬ ДЕВ'ЯТА: Очі теж їдять! Раніше їжу намагалися прикрасити химерно, наприклад, кружельцями консервованих ананасів. Нині підхід інший: все, що є в тарілці, має бути не тільки їстівним, але й присмачувати страву. ЗАПОВІДЬ ДЕСЯТА: Експериментуйте. Пробуйте. Дайте волю своїй куховарській фантазії. Проте за однієї умови: не готуйте, не покуштувавши. Страви мають доповнювати одна одну. &Reading [2] A Housewife’s Day Look carefully below at the different things that can be made in the kitchen. Why it should be me that goes out to work: an extract from the diary of a frustrated and indecisive housewife or husband.
Читайте також:
|
|||||||||||||||||||||
|