Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Flow of Matter

Is energy alone transferred in a food chain? Is there also a transfer of matter? Let us examine how it occurs. The chemical energy fixed in the plant tissues is utilized by different organisms as the source of their food. It is well known that food gives us the necessary energy requirement for the life activities as well as the building up of body tissues. It is also evident that tissues are transferred through food chain. These are decomposed into abiotic factors later. How do they get back in to the body of the living organisms?

 

Study the diagramatic Illustration III. Find out how matter flows and how it differs from the flow of energy.

 

 

It is now clear that the flow of matter is cyclic and it thus differs from the flow of energy.



Читайте також:

  1. Changes in Matter
  2. Equilibrium and phase transformations of matter




Переглядів: 495

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
The pyramid of biomass | Carbon Cycle

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.