Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Bread and pasta

Taba nan (wheat bread): A round flat loaf made from yeast sourdough and baked in a closed pan on glowing coals.

Damdy nan, tandyr nan: A flat loaf from yeast sourdough baked in a stove pipe or in a special oven (tandyr).

Kazanzhappay: Thin bread from yeast sourdough baked in a pot (kazan).

Salma nan: Pieces of pasta in a kind of noodle dough, cooked in boiling water or broth.

Baursaki: Dough rolls from a heavy yeast dough baked in sizzling fat. There is also a variety called ay baursaki, in which yeast is replaced by soda dough and a larger number of eggs are added. Domalak baursaki uses quark as the raising agent. When they are prepared with sheep's tail fat and made into rings, they are called jespe baursaki.

Zhelpek: Rectangular pieces of yeast sourdough based on ayran and/or kefir, fried in boiling fat.

Kuymak: Pancakes of runny dough with or without yeast, fried in a pan.

Samsa: Half-moon shaped plain flour dough packets fried in fat and filled with minced mutton or beef and cooked rice. Sometimes the filling consists of lung, heart and liver.

Belyashi: A yeast sourdough roll fried in fat and filled with minced mutton or beef.

Chebureki: A plain flour dough roll baked in fat and filled

with minced mutton. Pirogiy with meat or fish: A large round and tasty pastry made from yeast dough, filled with meat or fish and rice, and baked in a pan in the oven.

 


Читайте також:

  1. Bread -and-Butter Pudding
  2. Pasta and bread
  3. Use Sparingly: Refined Grains—White Bread, Rice, and Pasta; Potatoes; Sugary Drinks and Sweets; Salt




Переглядів: 545

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Second courses | Spirits in Ireland

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.