Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Ягід, винограду та баштанних культур

**********************************************************************

* Вантаж * Тара і спосіб упакування * Примітка *

**********************************************************************

* 1 * 2 * 3 *

**********************************************************************

* Яблука Ящики місткістю 20 - 25 кг. Для доставки у тор-*

* ранні В ящики укладаються плоди говельну мережу без*

* одного розміру і сорту переупакування *

* *

* Яблука для Ящики місткістю 400 - 425 кг Для доставки у схо- *

* перероблення та без тари на підстилці вища. Перевезення *

* з соломи навалом допускаєть- *

* ся у період масових *

* заготівель і реалі- *

* зації *

* *

* Яблука Ящики місткістю 20 - 25 кг Для доставки у тор- *

* столові говельну мережу *

* тверді та Ящики місткістю 400 - 425 кг Для доставки у схо- *

* яблука пізні вища *

* При доставці у торговельну ме- *

* режу яблука великих і середніх *

* розмірів 1-го сорту обгортають *

* тонким папером, кожен плід *

* окремо. *

* Яблука дрібні, розміром до *

* 40 мм у діаметрі, можуть бути *

* упаковані в ящики насипом. *

* Стружка кладеться на дно та *

* під кришку ящика *

* *

* Груші м'які Ящики, ящики-лотки, решета Для доставки у тор- *

* (можуть ув'язуватись у паки) говельну мережу без *

* Пакують плоди в один шар переупакування *

* *

* Груші тверді Корзини, ящики місткістю Для доставки у схо- *

* 20 - 25 кг вища і торговельну *

* мережу *

* *

* Айва Ящики місткістю 15-20 кг Для доставки у схо- *

* вища і торговельну *

* мережу *

* *

* Слива, алича Ящики місткістю 12-15 кг, ре- Для доставки у тор- *

* шета місткістю до 6 кг (реше- говельну мережу та *

* та можуть ув'язуватись у паки) на перероблення *

* *

* Вишні Кошики, решета місткістю Для доставки у тор- *

* до 6 кг говельну мережу без *

* переупакування *

* Ящики і корзини місткістю до Для доставки у схо- *

* 12 кг (решета і плоскі корзи- вища і на перероб- *

* ни можуть ув'язуватись у паки) лення *

* *

* Персики м'які Ящики-лотки, піддони місткістю Для доставки у тор- *

* до 5 кг. Укладаються плоди говельну мережу без *

* одним шаром переупакування *

* *

* Персики Кошики, ящики і піддони міст- Для доставки у тор- *

* тверді кістю до 12 кг говельну мережу *

* Укладаються плоди в рівень з *

* краями тари з невеликим підви- *

* щенням до центра. *

* Висота шару 10 - 15 см. *

* Персики калібруються за розмі- *

* рами: великі - більше 50 мм у *

* діаметрі, середні - 35 - 50 мм, *

* дрібні - менше 35 мм *

* *

* Абрикоси Ящики, кошики, решета, піддони Для доставки у схо- *

* місткістю до 12 кг вища і торговельну *

* мережу *

* Великі плоди абрикосів уклада- *

* ються в ящики рядами, а середні *

* та дрібні плоди укладаються *

* насипом з викладенням верхньо- *

* го ряду. *

* Абрикоси укладаються в рівень *

* з краями тари з невеликим під- *

* вищенням до центра *

* *

* Черешні Відкриті ящики місткістю Для доставки у тор- *

* до 10 кг. Ящики та кошики говельну мережу *

* місткістю до 12 кг. Черешні *

* упаковуються насипом з викла- *

* денням верхнього ряду. *

* Вистилання дна і боків тари *

* папером не дозволяється *

* *

* Смородина, Кошики, ящики місткістю до Для доставки у тор- *

* порічка та 10 кг. Ящики, лотки, решета говельну мережу *

* агрус місткістю до 6 кг. *

* Ящики, кошики місткістю Для доставки на пе- *

* до 20 кг рероблення *

* *

* Суниці Ящики-лотки, кошики місткістю Для доставки у тор- *

* до 3 кг. говельну мережу *

* Те саме - місткістю до 5 кг. Для доставки на пе- *

* рероблення *

* Кошики та ящики наповнюються з *

* невеликим підвищенням до цент- *

* ра. Вистилання дна і боків та- *

* ри папером не дозволяється *

* *

* Малина Плоскі ящики-лотки, кошики Для доставки у тор- *

* місткістю до 3 кг. говельну мережу *

* Те саме - місткістю до 5 кг. Для доставки на пе- *

* рероблення *

* Кошики та ящики наповнюються з *

* невеликим підвищенням до цент- *

* ра. Вистилання дна і боків та- *

* ри папером не дозволяється *

* *

* Виноград Лотки і решета місткістю до 7 Для доставки у схо- *

* кг, закриті ящики місткістю вища і торговельну *

* 10 - 12 кг (решета можуть бути мережу *

* ув'язані у паки) *

* *

* Кавуни Контейнери, клітки, а також Для доставки у схо- *

* без тари на підстилці з со- вища і торговельну *

* ломи. мережу. Доставка *

* Кавуни калібруються за роз- навалом допускаєть- *

* мірами: великі від 20 см і ся у період масових *

* більше за діаметром, серед- заготівель і реалі- *

* ні - від 20 см до 25 см, зації *

* дрібні - від 15 см до 20 см *

* *

* Дині Контейнери, клітки місткістю Для доставки у схо- *

* до 50 кг і без тари на під- вища і торговельну *

* стилці з соломи мережу. Доставка *

* навалом допускаєть- *

* ся у період масових *

* заготівель і реалі- *

* зації *

* У кожну одиницю упаковки ук- *

* ладаються плоди одного розмі- *

* ру, помологічного і товарного *

* сорту *

**********************************************************************

           
        Додаток 11 до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні

 


Читайте також:

  1. I. ІСТОРИЧНІ ШЛЯХИ ФОРМУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
  2. I.3. КУЛЬТУРА УЧЕБНОГО ТРУДА
  3. II. КУЛЬТУРА КИЇВСЬКОЇ РУСІ
  4. II.2. Культура конспектирования
  5. II.3. Культура слушания
  6. III. УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА ПІСЛЯ ТАТАРО-МОНГОЛЬСЬКОЇ НАВАЛИ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХIII – XV ст.)
  7. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  8. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  9. IV. НАУКА И КУЛЬТУРА
  10. V. ТРАДИЦІЙНА КУЛЬТУРА УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
  11. VI . Екзаменаційні питання з історії української культури
  12. VI. УКРАЇНСЬКЕ КУЛЬТУРНЕ ВІДРОДЖЕННЯ ХIХ ст.




Переглядів: 453

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Види тари для перевезення картоплі та овочів | Схеми розміщення тварин у кузові напівпричепа

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.011 сек.