Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Мал. 16.3 Вовчок К6-ФВП-120

 

Кутери призначені для подрібнення мˊяса і м’ясопродуктів, перетворення їх на однорідну масу певних структурно-механічних властивостей. М'ясо в кутерах подрібнюється серпоподібними і прямими ножами, встановленими комплектно на одному, двох або чотирьох валах, причому одинарні ножі занурюються у продукцію, попередньо подану в резервуар (чашу, барабан, жолоб тощо).

Куттерипризначені для тонкого подрібнення м'яса та фаршу у виробничих умовах.

Промислові куттери вигідно відрізняються від тих же м'ясорубок та блендерів в першу чергу тим, що вони швидше, а головне, більш якісніше подрібнюють продукти до потрібної консистенції.

· по-друге: вони мають набагато міцнішу конструкцію, більш потужний двигун, який розрахований на тривалу роботу;

· по-третє — якість — ножі куттерів працюють в більш «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти зберігають більше соку та поживних речовин;

· в-четвертих — у промислових кутерів є можливість подрібнювати навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.

Пропонуємо купити промислові куттери для громадського харчування за вигідними цінами з доставкою у всі регіони України (Київ, Донецьк, Дніпропетровськ та інші міста).

Окрім кутеров у нас також є і промислові м'ясорубки — без них все ж таки ніяк — якщо ви серйозно займаєтеся переробкою м'яса.

 




Переглядів: 573

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
І без примусової (б) подачі сировини | Перемішування

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.