Кутери призначені для подрібнення мˊяса і м’ясопродуктів, перетворення їх на однорідну масу певних структурно-механічних властивостей. М'ясо в кутерах подрібнюється серпоподібними і прямими ножами, встановленими комплектно на одному, двох або чотирьох валах, причому одинарні ножі занурюються у продукцію, попередньо подану в резервуар (чашу, барабан, жолоб тощо).
Куттерипризначені для тонкого подрібнення м'яса та фаршу у виробничих умовах.
Промислові куттери вигідно відрізняються від тих же м'ясорубок та блендерів в першу чергу тим, що вони швидше, а головне, більш якісніше подрібнюють продукти до потрібної консистенції.
· по-друге: вони мають набагато міцнішу конструкцію, більш потужний двигун, який розрахований на тривалу роботу;
· по-третє — якість — ножі куттерів працюють в більш «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти зберігають більше соку та поживних речовин;
· в-четвертих — у промислових кутерів є можливість подрібнювати навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.
Пропонуємо купити промислові куттери для громадського харчування за вигідними цінами з доставкою у всі регіони України (Київ, Донецьк, Дніпропетровськ та інші міста).
Окрім кутеров у нас також є і промислові м'ясорубки — без них все ж таки ніяк — якщо ви серйозно займаєтеся переробкою м'яса.